Здравейте,лятото правих ремонт на целия апартамент.Подмених изцяло дограмата с нова пвц,марката е ВЕКА.това сигурно е най скапаната марка.имам изолация на външните стени отвътре с мининерална вата и картон.Но конденза ще е само от дограмата.Мисля си какво ще стане ако слажа клапа на дограмата.Даите някакви мнения за да спра конденза.
- 1
- 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
niki_end_eli
- помощник
19 мнения в "КОНДЕНЗ ПО ПРОЗОРЦИТЕ"
BAlexandrov
- специалист
Има конденз по прозорците ли? По всички ли? От къде идва влагата - баня, кухня как са?
pavkatay
- майстор
Скапана е не дограмата , а стъклопакета и бъркаш някак с отделянето на водни пари.
пп Не защитавам 'Века' (аз работя с 'Профилинк' и смятам,че разликата между повечето профили е само в цената),но истината е в стъклопакета. Виж :
http://www.napravisam.bg/forum/search.php?mode=results
напиши КОНДЕНЗ ПО ДОГРАМА и отметка 'търси за всички въведени думи'
пп Не защитавам 'Века' (аз работя с 'Профилинк' и смятам,че разликата между повечето профили е само в цената),но истината е в стъклопакета. Виж :
http://www.napravisam.bg/forum/search.php?mode=results
напиши КОНДЕНЗ ПО ДОГРАМА и отметка 'търси за всички въведени думи'
niki_end_eli
- помощник
Ами в момента се отоплява само спалнята с една малка духалка и то за 30 мин.Апартамента ми е изцяло южен,и е топъл.сутрин като ставам стъклопакета е целият на капки и се стича вода.Незнам ако отида в фирмата която ми е ложила дограмата и да напражя рекламация какво ще кажат.аз си мисля че трябва да сменям стаклопакетите на целия апартамент,а това е лошо:(
BAlexandrov
- специалист
Каква роля има нискоемисионно стъкло за коненза? Нискоемисионно навътре или навън нали имаше някаква разлика 

pavkatay
- майстор
ralev написа:Решението е:А най-добре троен стъклопакет.
Сменяш стъклопакетите с такива с нискоемисионно стъкло.
Слагаш външни щори.
А рекламация за какво ще правиш- че имаш висока влажност и ниска темпераура в помещението ли?
Рекламация може да направиш,ако изпотяването е вътре в стъклопакета или от прозореца духа или има проблем с нормалното отваряне и затвряне и т.н. Но ,ако хората са си свършили работата и особено ,ако са те запознали с различните възможности и ефекта от различните стъклопакети.......

niki_end_eli
- помощник
Никои с нищо не ме е запознал.Тези "тапети" от фирмата която ми слагаше дограмата бяьа пални улигофрени,чаках дограмата 2 месеца,като я поставиха гледам някои от държачите на стъклопакета бяха каси с по 2-3 мм.накарах ги да ми ги сменят,а там пак какво молене бше докато доидат да ги сложат че сега ми идва да ги удуша
.а за троен пакет незнам дали ще стане сегашните пакети са с две стъкла.говорих уж с маистори и ми казаха че можв да си има влага от ватре в апартамента,и като е запечатан добре и влагата няма каде да бяга.

8180
- майстор
niki_end_eli написа:говорих уж с маистори и ми казаха че можв да си има влага от ватре в апартамента,и като е запечатан добре и влагата няма каде да бяга.Това е. Мисли за битовите навици, проветряване, вентилация - колкото по-малко топлиш, толкова по-важни стават указаните.
TOP MAISTORA
- специалист
Ако имаш двуосов механизам на прозореца оставяй го леко открехнат и няма да ти се изпотява така правя аз иначе умиране има отърване няма 

- 1
- 2
Тема "КОНДЕНЗ ПО ПРОЗОРЦИТЕ" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература