• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
toni_g79 - специалист
Здравейте,имам един въпрос,един приятел е решил да си слага такова чудо на стените(депрон),и иска да му помогна.На него в магазина са му казали,че след като се налепи на стената се минава със същото строително лепило разредено с вода,да се грундира.И после директо се боядисвало без никакви допълнителни шпакловки.Аз се чудя как ще се скрият снадките на листовете,и съм почти убеден че ще се виждат.Но от магазина били казали,че нямало проблем :? .Само да кажа,че помоща ми ще се отплати на маса :razz: ,някой да не си помисли,че ще взема пари.Не съм го слагал това чудо и ми е интересно как става :-D
valmet - специалист
Тони,не съм се занимавал с лепене на това чудо,но посъветвай твоя познат да не се занимава с глупости.Имам познат,който сам си е лепил Депрон вкъщи преди време,на другата година си направи външна ТИ.Ако бе толкова практично,монтажниците на ТИ да са умрели от глад до сега.Разбираш ме нали?!
За мен това са пари,хвърлени на вятъра.Това е моя съвет! :wink:
toni_g79 - специалист
valmet написа:
Тони,не съм се занимавал с лепене на това чудо,но посъветвай твоя познат да не се занимава с глупости.Имам познат,който сам си е лепил Депрон вкъщи преди време,на другата година си направи външна ТИ.Ако бе толкова практично,монтажниците на ТИ да са умрели от глад до сега.Разбираш ме нали?!
За мен това са пари,хвърлени на вятъра.Това е моя съвет! :wink:
Той си е наслагал отвън 5см ,и е решил,че иска и вътре да слага,и си е решил,че ще е такова ,за да не му намалява вътрешното пространство.И сега се чудим какво ще правим с тези снадки :? .Даже се чудя,като се боядиса направо отгоре,както препоръчват, дали при лек натиск няма да пука боята,понеже не ми се стори много твърдо като повърхност :)
toni_g79 - специалист
Благодаря за инфото,и аз го четох това,но честно казано не ми стана съвсем ясно.Може проблема и да е в мен #-o
valmet - специалист
Не може никой от форума да не е лепил.Изчакай ако имаш време,все ще се появи някой.Ако ли пък не-започни и то само ще си покаже дали става.Естествено че проблема не е в теб,а непознатата работа,но съм сигурен че ще се справищ,щом хора които си нямат и на понятие от ремонти са се справили,значи и ти можеш! :supz:
infomar
Целият апарттамент от вътре съм го облепис с ДЕПРОН включително и всички тавани - защо да топля пода на горният комшия. Топлото се вдига нагоре!!!!.
Отоплявам се с климатик - всяка стая с отделен (алуминиева дограма) и сметката за предният месец беше за целият ток на апартамента 75 лв. Платих го вчера.

Правилно са му казали да го грундира отгоре с разредено лепило. Аз така направих. Съхне много бързо. Поставих навремето на една от стаите тапети, други боядисах с латекс. [b]Препоръчвам обаче да направи цялостна гипсова замаска с поставена от онази тънката мрежа.[/b] Това го направих на 9-тата година. На стените и таваните цялостно. После отгоре да слага каквото иска.

Снадките ги грундирах обаче предварително с неразредено лепило - не си спомням точно понеже беше преди 11 години.(незнам дали не съм слагал гипс в лепилото или нещо друго за пълнител - нямам спомен, но ги грундирах със сигурност.)
до момента нямам отлепен депрон. доволен съм от него - само 6 мм. е и държи топло.
toni_g79 - специалист
Благодаря за помоща,като го направим ще пиша каква сме я свършили :)
valmet - специалист
toni_g79 написа:
Благодаря за помоща,като го направим ще пиша каква сме я свършили :)
...и снимки,и снимки Тони!
pipbel - майстор
infomar написа:
Целият апарттамент от вътре съм го облепис с ДЕПРОН включително и всички тавани - защо да топля пода на горният комшия. .
Ейй, пак ли с тоя космически депрон бе, който форум да влезеш - все там :roll:
Бих искал да съм комшията ти отгоре, хем пак си ме топлиш (без пари), хем си мислиш че не е така. Идилия :cool: :rock:
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за депрон???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: