Напишете въпрос свързан със санирането.
service_chocho - специалист
Здравейте предсти ми усвояване на терасата с итонг разбирасе :-D та мисля този път да не правя външна изолация тъйкато ако има проблем като на другата ми тераса момчетата, които ми правиха изолацията ще ми звадят какви ли не извинения да не дойдат и да оправят влагата която избива на места тъйкато би трябвало да махнат изолацията и наново да я направят. Та към въпроса какви материали да се използват отвън за запечатване на блокчета така че да не влиза влага и ако си направя вътрешна изолация с нещо акто фибран или нещо такова дали ако влиза все пак влага от вънка ще избива на стената ?
service_chocho - специалист
Сложен въпрос пак зададох :?
8180 - майстор
Въпросът ти може и да не е сложен, ако някой може да ти разбере изреченията.
Хвърлих едно око и се отказах.
Вероятно - както попитало, така му отговорили.
jekasus - майстор
service_chocho написа:
Та към въпроса какви материали да се използват отвън за запечатване на блокчета така че да не влиза влага и ако си направя вътрешна изолация с нещо акто фибран или нещо такова дали ако влиза все пак влага от вънка ще избива на стената ?
Грунд, шпакловка, грунд, декоративна мазилка. И тия, дето викат, че Итонга пие вода да го духат.
Тани - модератор
Ще пие като стой та гледай! Защо пропусна мрежата :axe:
bulchat - напреднал
jekasus написа:
service_chocho написа:
Та към въпроса какви материали да се използват отвън за запечатване на блокчета така че да не влиза влага и ако си направя вътрешна изолация с нещо акто фибран или нещо такова дали ако влиза все пак влага от вънка ще избива на стената ?
Грунд, шпакловка, грунд, декоративна мазилка. И тия, дето викат, че Итонга пие вода да го духат.
Не само, че пие, ами и се олива от пиене ;) Става като мокра гъба за миене на съдове!

service_chocho, опитай се изреченията ти да имат начало и край, за да има разбирателсвто... а иначе няма да е лошо да дадеш малко повече информация за проблема ти.
Тече или просто се навлажнява, в какви дни, дъжновни, просто студени...

Тема "Вътрешна изолация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: