Напишете въпрос свързан със санирането.
spokoen - специалист
Външна топлоизолация на ЕПК - помощ.

Здравейте колеги. Решихме да се обърнем към фирма за външна топлоизолация на апартамента ни. ЕПК, 5-ти етаж със северо-западно изложение.
Докато чета една по една всички теми за топлоизолация искам да ви помоля за малко помощ! Две три неща ме притесняват, понеже няма да мога този път сам да направя изолацията.
1. Предложете ми коректна и изпробвана фирма за София
2. На кое трябва да обърна внимание?
3. Информирайте ме "грубо" за материали, цени, лепила и т.н.
Благодаря!
koldi811 - специалист
за да стане качествена изолацията мисля,че трябва да се прави от скеле,стъпките също са важни!! ПЪРВО се лепи изчаква се един ден да дръпне,а не веднага да се слагат дюбелите,след което се дюбелира и се замазват,отново се изчаква да изсъхне.шпакловката се прави по следния начин:шпаклова се първо стериопора,а не да се прихване мрежата и да се шпаклова върху нея.след това стъпките са ясни.написах тези неща,за да обърнеш внимание как,ще бъде направено.Материалите също са от значение,най-много оскъпява мазилката. Успех и дано да попаднеш на добри майстори!! ;)
К А Я - специалист
В началото има закрепени няколко теми за топлоизолацията. Не е зле да ги прегледаш. Щом ще ти го правят други, по-важно е цената на изпълнението. Имай предвид, че като ти казват цена ще е със стандартно използваните материали т.е. евтини. Затова първо си уточни с какви материали и на кой фирми производителки искаш да се използват. Тогава според твоите изисквания вече казаната цена ще е реална. Оферта по телефона може да не отговаря след като си поставиш изискванията за материали, технологично изпълнение и т.н.
Относно мнението на Колди за скеле.ще качи яко цената за скеле до пети етаж. Напоследък много работят с полиуретанови пяни и там няма такова нещо като изчакване.
П.п. любимото ми изказване от клиента е "Ама аз съм чел в интернет как става.."
spokoen - специалист
:lol: затова не обичам да показвам от какво разбирам и колко разбирам.
Предполагам сте майстори, поне koldi811, но все пак препоръчайте ми някоя коректна фирма за София ;)

Тема "Външна топлоизолация на ЕПК - помощ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: