Напишете въпрос свързан със санирането.
Здравейте, искам да направя изолация на апартамент ново строителсво. Първо част от тавана на дневната ми е открита тераса на съседите отгоре ( в момента отгоре е на хидроизолация и остава да се налепят само плочки). Плочата е бетонна, какъв е най-удачният вариант за изолация на тавана? Може би отвътре, но с какъв материал? Претеснявам се ако изолирам (или не) да не започне да ми се образува конденз някъде и да мухляса. На пода какъв е най-добрият вариант за изолация? Външните стени да се изолират ли отвътре или по-добре да си ги оставя така. Отвън изолацията не знам колко см е, но едва ли е супер дебела, вероятно възможно най-тънката по изискване.
VLADO66 - майстор
Строителят е длъжен да направи топлоизолацията на терасата отгоре с 10 см. XPS по проект.Иначе същия не може да мине на одобрение.Провери и си го изискай ако липсва.
8180 - майстор
Ако не е много късно, преразгледайте избора си на апартамент, както и допълнителните инвестиции.
Изборът Ви, както и на тези нагоре е доста компромисен.
шоп - майстор
inessita, на зелено ли сте купили имота? Или пък преди акт 16?

Уточнете, защото няма как да Ви се отговори точно. Ако обекта е завършен и е спазено всичко по проект, нямате нужда от никакви допълнителни действия. Ако обекта е пред акт 16 и вие трябва да подпишете документ-нещата коренно се променят ако нещо не Ви харева.
Успехи!

Тема "Изолация на таван-тераса в ново строителство" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: