Напишете въпрос свързан със санирането.
svetoslavoff - специалист
Здравейте, върнах се доста назад, но не намерих инфо по въпроса, ако съм пропуснал извинявайте:
ТИ фибран долу на цокъла 60см на гребен в/у здрава основа, дюбелиран , мрежа, шпакловка с бялата ТОп микс серия на теразид. На тази височина без много престараване с оглед последващото покритие
Искам да сложа цокъл 60см гранитогрес. Да лепя ли направо или да подсиля с още мрежа под лепилото?
Терафлекс или Термофлекс?
Някаква лайстна над греса за външно?
Допълнете ако нещо съм пропуснал, моля.
VLADO66 - майстор
Ако си сигурен в армираната шпакловка лепи,а отгоре направи фаска с минералната мазилка.Терафлекс
EDI - майстор
Направо лепи.Моя цокъл на изолацията вече 6 години не е мръднал.
svetoslavoff - специалист
Благодаря!
Жената до ден два трябва да приключи с избора на цвят и се надявам преди застудяванията да налепя. Ивинявам се за грешката с термофлекса, той беше за лепене и шпакл на ТИ.
Дали да не удара за всеки случай една ръка грунд преди започването, че ТИ е лепена миналото лято. Не че имам някакви забележки за състоянието и.
VLADO66 - майстор
Удари един маркуч ден преди да лепиш.
Слагал съм гранитогрес направо върху ТИ, слагал съм и върху метална мрежа. Но моят съвет е сложи мража два пъти. Нанасяш теракола на гребен (7, 8 или 10 мм), слагаш мрежата и заглаждаш с гладка маламашка. Като дръпне или изсъхне - повтаряш същата процедура.

Тема "цокъл от 'грес върху ТИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: