Напишете въпрос свързан със санирането.
vini7 - напреднал
jekasus - майстор
Сега е модно да се изолираш, и всеки производител на строителни материали иска своя дял. Въпроса е по коя от всичките модни тенденции ще се поведеш.
Колко пари това нещо? Както го гледам - обикновен итонг, само че е по-лек.
Здравейте!
Досега повечето ни продажби са за външна изолация. За вътрешна изолация сме продали Мултипор за една многофамилна сграда, където го използваха за изолация на стени между стълбище и апартаменти и за една еднофамилна сграда, която още не е готова, защото времето в момента не е подходящо за работа (с лепилото за Мултипор се работи при температури над 5 градуса).
Ако имате допълнителни въпроси можете да се свържете с мен.
Васил Манолов
Проект мениджър "Мултипор"
КСЕЛА България ЕООД
ArturDent - Почти Безобиден
Василееее, ти прочети ли правилата....
marmoz - специалист
То лошо няма ,ако Василев може да ни убеди в ред предимства на техният материла - супер,ама доста ме съмнява да успе...ее.Газоберона дали ще е порест,по-порест,по-по-порест или ПО-ПО-НАЙ :-D все си е газобетон :lol:
ssmmaaa - специалист
Vassil Manolov написа:
Здравейте!
Досега повечето ни продажби са за външна изолация. За вътрешна изолация сме продали Мултипор за една многофамилна сграда, където го използваха за изолация на стени между стълбище и апартаменти и за една еднофамилна сграда, която още не е готова, защото времето в момента не е подходящо за работа (с лепилото за Мултипор се работи при температури над 5 градуса).
Ако имате допълнителни въпроси можете да се свържете с мен.
Васил Манолов
Проект мениджър "Мултипор"
КСЕЛА България ЕООД
Господин мениджър ако искате някой да ви повярва покажете какви сертификати има продуктът ви и през какви тестове е минал,а не да ми се хвалите какво сте продали на някого!
stivemaster - майстор
Не само газобетон ,а автоклавен газобетон ,разликата е голяма .При автолкавния като Итонг ,няма нужда да доказва правотата си по друг начин ,само да напълни голям съд с вода и да цопне блокчето в него и после да ни обясни - резултата как корреспондира с обявената водопроницаемост във сайта им.
gechev - специалист
Автоклавния газобетон не е лош материал. Той има много ниско съпротивление на дифузия на водните пари, което го прави паропроницаем, но това няма нищо общо с влагопопиването, ако не е запечатан с разните му полимерни и силиконови шпакловки. Той си е "дишащ" материал и нека някой специалист от Итонг да обясни по подробно, а не мънинката тяхна конкуренция.

Тема "итонг мултипор- мнения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: