Напишете въпрос свързан със санирането.
ferrari4456 - специалист
Все си мислех че дограмата ще я сменям лятото и такива неща ,ама преди 1-2дни са ми пуснали в пощата от ролпласт някаква оферта 40%намаление по проект енергийна ефективност.
Може ли да ми разясните малко за тези неща ,ако сте се занимавали?
Можело и на изплащане ,което ми идва още по добре.
Но има една подробност нямам никакви документи и разтешителни за къщата ,а само за оградата около нея.
Могат ли нещо да ме спипат и такива?
И какво представлява всичките тия проекти енергиина ефективност и подобни от фирмите за дограма.
Още едно нещо има ли някакъв смисъл от ролетни щори против крадци?
Caxo - специалист
До колкото съм запознат с програмата. Тя се отнася за жилищни блокове и кооперации с над 5...семейства ли беше или етажа....Естествено трябва да се направи на целия блок, т.е. всички да са съгласни. После се чудят, що нямало усвояване... :lol: Да не говорим тея 40% намаление, колко пъти са завишавани преди това. Нека и по-запознати да се изкажат ама в общи линии е това.
piron45 - майстор
Caxo написа:
До колкото съм запознат с програмата. Тя се отнася за жилищни блокове и кооперации с над 5...семейства ли беше или етажа....Естествено трябва да се направи на целия блок, т.е. всички да са съгласни. После се чудят, що нямало усвояване... :lol: Да не говорим тея 40% намаление, колко пъти са завишавани преди това. Нека и по-запознати да се изкажат ама в общи линии е това.
Явно не си добре запознат
piron45 - майстор
Колегата по горе ти е дал линк, прегледай и прочети старателно ще разбереш за какво иде реч.
Трябва да си избереш фирма, която работи по програмата, следваща стъпка е банка работеща по тази програма. Отиваш първо в банката , там ще ти дадат документи за програмата и ще ти обяснят какво се иска. По принцип по тази програма задължително се взима кредит от банката, с който да платиш на фирмата за съответната работа. След като всичко е готов отиваш с документите в банката и там ще ти върнат 20% от стойността на кредита. Номера тук е че ако имаш налични пари можеш да върнеш и целия кредит след няколко дни, така че тези 20% ти остават печалба. Ако не го върнеш веднага лихвата ги изяжда и нищо не печелиш.

Тема "дограма за вилата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: