dakata2002 написа:Не мога да разбера реклама на теб или на Ангро правиш. Но като гледам за седем години почти нищо не си разбрал, за топло-изолирането. Бетонните первази под прозорците защо са оставени голи без ТИ. Това много голям термомост и е предпоставка за мухал и плесен отдолу под прозореца.занимавам се с топлоизолация от близо седем години не бях работил с ангро за цената която платих останах много доволен от качеството на материала
jekasus написа:jekasus, кви кораби бе приятелю? Тук идва суровина, която представлява едни микроскопични гранулки. Това производство поради мръсната му технология е изнесено при китайци и корейци. Тук с пара се раздуват гранулките и те увеличават обема си 40-60 пъти. Някои ги боядисват, както казва Владо и освен обема им повишават цената. Аз обаче смятам да заложа на боядисване на бетона в червено и ще се получи тухла с десен на калинка или гъбка от приказките.gechev написа: Аз ползвам южно корейски стиропорПоне кораба не може да потъне![]()
Но тук ми се губи финансова логика - стиропора от "на майката му п....ката е по-изгоден със транспорт в Софийско, отколкото произведен в БГ, ако има такъв(далеч съм от тези неща)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: