• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
dakata2002 - специалист
Изображение занимавам се с топлоизолация от близо седем години не бях работил с ангро за цената която платих останах много доволен от качеството на материала Изображение
gechev - специалист
Тоз пръст дето си го изпружил и той ли е от Ангро. Казаха ми че точно тяхната термоизолация трупала най много статично електричество и бързо стареела поради бързата и недовършена полимеризация. Верно ли е? Сигурно имаш повече информация.
К А Я - специалист
На пакетите с ЕПС пише произведено от Аустротерм. Колко им е недовършена полимеризацията на суровината и от къде я взимат от завода нямам представа. Всички производители на стиропор взимат полимеризирал продукт от някъде, не извършват полимеризация при тях. Предполагам и ти вземаш готов стиропор от накъде за твоите произведения.
gechev - специалист
Не знаех, че Аустротерм го произвеждат за Ангро. Значи Ангро са уникални и продават продукт на Аустротерм с много по занижени цени или качеството е друго. Аз ползвам южно корейски стиропор но на мен той ми трябва 4-5 часа и след това не ми дреме какво става с него.
jekasus - майстор
gechev написа:
Аз ползвам южно корейски стиропор
Поне кораба не може да потъне :-D
Но тук ми се губи финансова логика - стиропора от "на майката му п....ката е по-изгоден със транспорт в Софийско, отколкото произведен в БГ, ако има такъв(далеч съм от тези неща) :?
VLADO66 - майстор
Аустротерм да не го карат от Австрийско :) ,по скоро от Самоковско.И там можеш да си поръчаш СТЕРЕОПОР тип Неопор демек боядисан да придава вид на високотехнологичното антирадиационно постижение на BASF.Изобщо не гледайте какво пише по найлоните на пакетите :-D
KingLin - майстор
Едно време и нефтохима в Бургас правеше такива нещица, ама това е инфо от преди да го купят Лукойл. Сега не знам.
ralev - специалист
dakata2002 написа:
Изображение занимавам се с топлоизолация от близо седем години не бях работил с ангро за цената която платих останах много доволен от качеството на материала Изображение
Не мога да разбера реклама на теб или на Ангро правиш. Но като гледам за седем години почти нищо не си разбрал, за топло-изолирането. Бетонните первази под прозорците защо са оставени голи без ТИ. Това много голям термомост и е предпоставка за мухал и плесен отдолу под прозореца.
А относно ТИ система на Ангро според цената и качеството, каквото плащаш това и получаваш.
gechev - специалист
jekasus написа:
gechev написа:
Аз ползвам южно корейски стиропор
Поне кораба не може да потъне :-D
Но тук ми се губи финансова логика - стиропора от "на майката му п....ката е по-изгоден със транспорт в Софийско, отколкото произведен в БГ, ако има такъв(далеч съм от тези неща) :?
jekasus, кви кораби бе приятелю? Тук идва суровина, която представлява едни микроскопични гранулки. Това производство поради мръсната му технология е изнесено при китайци и корейци. Тук с пара се раздуват гранулките и те увеличават обема си 40-60 пъти. Някои ги боядисват, както казва Владо и освен обема им повишават цената. Аз обаче смятам да заложа на боядисване на бетона в червено и ще се получи тухла с десен на калинка или гъбка от приказките. :lol: Сега калинките са на мода.
nikolson - майстор
А цимента им откъде ли е, че е под 4лв/25кг?
  • 1
  • 2

Тема "Топлоизолация система ангро" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: