Напишете въпрос свързан със санирането.
marian1 - майстор
Искам да си направя няколко кв стиропорена топлоизолация, а и да си лепна и фибранчето вътре в къщи под ГК - а и него - та ще ми трябва пяна - бих желал някой да препоръча марка - все пак и цената е важна! :-D от София съм, ако някой ме насочи и към някой магазин ( може и на лични, за да не стане реклама и да дразним модовете) говорим за северо-източната част на града. Благодаря много! Имам си пистолет :wink: Някой ако е лепил, и има опит, и му се споделя опит - Добре дошъл! =D>
torbalan - Дървен философ
фибран под гипсокартон?
nihonjin - специалист
Лепил съм с три вида пяна и не мога да хвана разлика - вършат си работата идеално и се работи лесно. Дано само да случиш с пистолет - ако имаш някакви проблеми ще дойдат от пистолета, а не от пяната.
marian1 - майстор
Да торбалане, тук в голеМото село продават дори готово събрани - само не моем ти каза на кой производител са - в случая при мен, аз се опитвам да се откача от стена - не искам да я топля, а нямам място за скара и мин вата - на всякъде другаде ми е със скара.Е-е-е научих те и аз теб нещо ей!
EDI - майстор
От моя опит се оказва, че СТ84 е най-добра.След нея слагам ТИТАН.Не препоръчвам СУДАЛ - тава много крехка след стягане и се рони лесно.СТ84 е с по-висока плътност, твърдост и стои жилава след изсъхване.Освен това новата опаковка на СТ84 е 850 мл.
marian1 - майстор
Благодаря Еди жив да си... :supz:
FMaster - специалист
EDI написа:
От моя опит се оказва, че СТ84 е най-добра.След нея слагам ТИТАН.Не препоръчвам СУДАЛ - тава много крехка след стягане и се рони лесно.СТ84 е с по-висока плътност, твърдост и стои жилава след изсъхване.Освен това новата опаковка на СТ84 е 850 мл.
Ето това е най-добрата и качествена пяна на нашия пазар ... http://www.youtube.com/watch?v=m-FP_dbL9iA
CT84 е жалък опит за имитация !!! Като я пробвате тогава бъдете крайни в отговорите си ...
EDI - майстор
Не съм работил с нея, затова не съм я посочил.Работил съм с трите, които окачествих.СТ84 е за EPS, а човека това ще лепи.До сега с нея никакви проблеми не съм имал.Както знаете, моя опит е любителски.
Spokoiniq - майстор
Това за 3-5 мин стягане при лепене на картон ме изненада за такава пяна... кой я внася или продава в БГ?
FMaster - специалист
http://building.dow.com/europe/bg/about/
Само да ти кажа, че зидаме итонг от повече от две години с нея и става перфектно, изключително здраво и монолитно, като удариш с чук по слепените блокчета се чупят хаотично, но не и по лепеното! А топлоизолция на стъкло лепи перфектно здраво без нужда от дюбелиране ... просто от около 2-3 години я ползвам и нямам забележка.

Тема "Препоръчайте ПУ-пяна за лепене на изолация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: