• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
Sandman - специалист
чет яну 02, 2020 11:36 pmmaxpower написа:
Ок има време да помисля, но вариантите ще са XPS или да не го изолирам...
ПроКонтакта на Баумит е добро лепило-шпакловка. Аз с него лепих и шпакловах, доволно гладко се получава с него и лепи яко. За другите не мога да кажа, нямам опит. Мога да ти кажа къде го намерих най-евтино ако искаш, пиши на лично да не ми се скарат за "реклама" :)
Мрежа също ползвах на Баумит, не се сбръчква, даже доста добре се работи с нея. Щом имаш време можеш да следиш къде как са цените и да я вземеш на промоция, аз я взех на 1.40 някъде, на цената на китайчетата :)
Поздрави!
И аз се притесних как ще се справим със свалянето на старата изолация. Днес дръпнах мрежата на един от балконите, че няма да се налага да го гледам изкъртено отвън. Не само, че мрежата въобще не е залепнала за фибрана,а и самия фибран се държи само на дюбелите към стената. Баумита го намерих засега на 13,50 лв/25кг го има в момента в София, Не знам това дали е добра цена. Има го и на 13лв, но не го намирам в София на толкова. Май клоня и аз към Вебера, но още не съм решил за лепилото.
Към момента набавям ватата и я трупам на пакети по пода на горния етаж, който не ползваме към момета. Върши работа за топлоизолация на плочата :) на долния етаж температурата на тавана се вдигна с 2 градуса :lol:
http://lukaviaa.snimka.bg/architecture/ ... 3614.0.big
Sandman - специалист
съб яну 04, 2020 12:05 ammaxpower написа:
...
Има го баумита на 12.43 в София. Ти си знаеш де, само за информация казвам :)

Явно нещо не са ползвали правилното лепило и шпакловка като гледам при теб, за да не държи хич....
EDI - майстор
XPS-а е от гладкия, гледам.За такива работи си има и рошав и на вафлички.
Да от гладкия е. Вероятно и това е спомогнало за отлепянето. Гледам, че само баумита става и за eps и xps, докато другите са специално за вата. Някой има ли отзиви от Вебера?
  • 1
  • 2

Тема "Мение за саниране на цокъл XPS и влага" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: