Напишете въпрос свързан със санирането.
batkata - напреднал
мисля,че така не се прави или бъркам

Прикачен файл

31.01 001.jpg
31.01 001.jpg (24.43 KиБ) Видяна 3148 пъти

Прикачен файл

31.01 002.jpg
31.01 002.jpg (23.53 KиБ) Видяна 3148 пъти

Прикачен файл

31.01 003.jpg
31.01 003.jpg (26.28 KиБ) Видяна 3148 пъти

Прикачен файл

31.01 004.jpg
31.01 004.jpg (28.48 KиБ) Видяна 3148 пъти
prascho - майстор
Aз лично бих вкопал ел. инсталацията в стената и след това или на гребен или по-стандартния начин за лепене бих сложил изолацията. Определено не се прави така, най-малкото трябва да се използва стиропор а не фибран. За ел. инсталацията да не говорим....
EDI - майстор
Ако сте обърнали внимание се продават два вида фибран - с гладки стени - който е за заливане в бетонни основи и с рошави стени - той е за лепене.Правил съм си експерименти, когато си правих цоклите на прозорците, опитно сутанових, че определено гладкия фибран не трябва да се лепи направо.Преди това трябва да се нароши с едра шкурка и едва тогава да се лепи.Това чудо е паднало поради гладкостта, а и може би поради това ,че лепилото е било много гъсто - тогава пак не хваща добре.
Palawnik - специалист
Вероятно за изолацията ще се изкажат по-умните от мен. За електриката са допуснати две грешки.
1.Проводника е накован с доста сериозни пирони. Като гледам след като за замазани с гипс никой и през ум не му е минало, че трябва да се извадят. Сериозна предпоставка за пожар.
2.Проводника е „вкопан” в изолацията. Този начин на монтаж влошава топлообмена между проводника и стената.
Лесоламинат - специалист
Тези пирони могат да доведат и до "късо".
theurgist - специалист
И да не доведат до късо, с гаранция при голям консуматор ще се нагреят от магнитното поле и ще стопат изолацичта на проводника.

Тема "изолация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: