Напишете въпрос свързан със санирането.
prascho - майстор
Смятате ли, че цените на българските строителни материали и имоти са надхвърлили границите на стандарта на живот и мислите ли, че строителните материали /по специално топлоизолациите/ ще намалят своята стойност? Разумно ли би било да се изчака 1-2 години преди да се правят строителни действия?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Цените на имотите отдавна са извън стандарт.
Спрямо доход и материалите са над и свръх.
Не е редно материалите да са по-скъпи от обработката, но това май е доста по-друга тема.
А това което всъщност (май) е конкретния ти въпрос - изолация се прави 1. когато трябва и 2. когато може... Та... май си почесваш клавишите вече. Лудна :wink: . Имам препоръка за теб. Смени темата (в главата си) смени за някой и друг ден мислите. Пролет, ливади зеленеят... схващаш. Да се поразсееш казвам :roll:
Стефан - майстор
Признавам, че точно за такъв въпрос не се бях сетил :? Риторичен :lol: То е ясно и от космоса. Кажи ми, кое в тоя живот не поскъпва? Всичко се вдига, само не и заплатите. Или не с такива темпове за синхрон. Примерно увеличават горивата с 20 стотинки, след време ги намаляват с 2 стотинки.
Преди време, в началото на Демокрацията и по време на първоначалното натрупване на капитала имаше една епиграма от една кокошка:
"Като стане лев яйцето
Ще ме цункаш там където
чакаш да снеса яйцето!"

Т.е. - по дупето :lol:

Тема "цени на строителни материали??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: