Напишете въпрос свързан със санирането.
peterstamov - специалист
Препоръчайте ми с каква боя да боядисам. Потърсих из форума, но не открих това което търся. Пазара е богат на избор и немога да реша. Някои хвалят "Леко" , други "Левис". Какво мислите за Боролекс силиконов http://www.boro-bg.com/articledetails.php?ArticleID=47
rendo - специалист
Много го хвалят тоя фасеген на боро с силикона и ми препоръчаха с него да си боядисам изолацията ... не съм работил с него но чух доста добри отзиви за него
prascho - майстор
Техническата характеристика на Боро боята по ми мяза на упътване за работа. Няма никакъв смислен якостен или какъвто и да е друг параметър.
peterstamov - специалист
Вчера ходих да гледам една къща която е боядисана преди 3 години с боя HELIOS SPEKTRA Силиконова фасадна боя, и боята е още идеална - без забележки. 10кг. е 107 лв, но ще ми я дадат с отстъпка. Боята е бяла, избираш си цвят и я оцветяват на компютър. Сащо вътре добавят и съставка да не се качват гадинки- паяци и др. Та съм се спрял на това. Дали това което пишат за силиконовата, че е паропропусклива е вярно?

Тема "С какво да боядисам 200 кв.м. фасада за по-малко от 500 лв." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: