• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Е, как, молекули, ала-бала. Може
1л., 130лв, 5-6кв.м... Нямам къде да пробвам
Dessie - специалист
пон дек 16, 2024 2:55 pmn_a написа:
Е то е два пъти по-евтино от изомата… там грунд и хидро за 3-4 м2 ударих почти 300 лв :roll:
Тая молекула дето влиза в глазурата на керамиката нещо не ми вдъхва доверие….
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон дек 16, 2024 2:59 pmDessie написа:
пон дек 16, 2024 2:55 pmn_a написа:
Е то е два пъти по-евтино от изомата… там грунд и хидро за 3-4 м2 ударих почти 300 лв :roll:
Тая молекула дето влиза в глазурата на керамиката нещо не ми вдъхва доверие….
Не че ми звучи скъпо, но нямам нуждата. За пробата 1л е много. Та, нямам къде да пробвам
Това с глазурата съм пропуснала :-) :-)
chapara - майстор
Мазнина Кака, мазнина и то трета цедка😄😁
mici - специалист
пон дек 16, 2024 8:31 pmchapara написа:
Мазнина Кака, мазнина и то трета цедка😄😁
Мисля си, че е на този принцип: може да не е точно мазнина, но прониква в порите на фугите и ги запечатва за водата. А в самите плочки не може да проникне и не прави филм върху тях, затова се отстранява излишъкът. Все пак ми е чудно защо никой не споделя опит с този продукт.
chapara - майстор
Защото е измишльотина и то нетрайна във времето, особено за външно. Както се казва времянка, да се закърпи положението. Почти както да си намажеш банята или терасата с блажна боя.
В 90те години, когато нямаше толкова добри матеряли и хидроизолации подовете като завършек се мажеха с паркетин. Така се и импрегнираха фугировките, особено за външно. Така че нищо ново под слънцето, някой се е сетил да изрови скелет от ковчега😉
  • 1
  • 2

Тема "Хидроизолация върху плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: