trix написа:Може например да грундираш с грунд за камък и бетон,да запълниш цепнатините,ако са големи,да грундираш отгоре им,и да лакираш изцяло с полиуретанов лак за камък и бетон.Разбира се преди всичко трябва да се почисти добре плочататова трябва да го променя - разбира се,че хидроизолацията трябва да е еластична,за да може да покрие евентуални бъдещи пукнатини
valio_78 написа:Здравейте, прегледах доста теми за хидроизолация, но все още не съм решил как да я направя. Гаража ми е с плоча, която се е спукала и ми капе на колата, мисля да я намажа цялата със водно стъкло и по-обилно върху цепнатината, после мажа със асфалтлак или както му е там името, а накрая със воалит със посипка. правилно ли съм се ориентирал, дайте съвет.Аз вече пробвах продукта Изомакс Еласта.
Благодаря предварително.
С уважение : valio_78
Превъзходен материал!
Мога да предложа следното:
1. Почистване на плочата с ръчна четка за метал чрез разтъркване;
2. Да се измете с метла, или прахосмукачка;
3. Плочата да се обработи с Боро контакт;
4. Да се налепят плочи от Фибран;
5. Да се разбърка подходящ разтвор от лепило Термофлекс и ситно пресят пясък, и да се направи замазка със съответния наклон и равнинност;
6. Да се закупи необходимото количество Изомакс Еласта, и армировъчна мрежа;
7. Да се направи грунд от Изомакс Еласта и вода в съотношение 1:1, и да се грундира площта;
8. Според указанията от опаковката, да се пристъпи към следващите операции;
9. ПРИ ЗАКУПУВАНЕТО НА ПРОДУКТА ИЗОМАКС ЕЛАСТА ДА СЕ ИМА В ПРЕДВИД СЛЕДНОТО - ОЩЕ В МАГАЗИНА ОТВОРЕТЕ КОФАТА. ТРЯБВА ДА Е ПЪЛНА ПОЧТИ ДО КАПАКА, И ПРИ РАЗБЪРКВАНЕ ДА Е ХОМОГЕННА КАША, БЕЗ БУЧКИ.
Дано да съм полезен, и не само към колегата.