Здравей колега от Изомакс. Същност въпроса ми е и към всички други които могат да помогнат с акъл Разбрах че имате магазин в Пловдив. Искам да попитам какво решение ще ми предложите за моя случай. Имам едноетажна къща на две нива.Една част от помещенията са на кота 0.00 а друга част са на кота +0.45.
shema2.jpg (23.31 KиБ) Видяна 6699 пъти В момента е на груб строеж. Предстои слагане на топлоизолация на външните стени и основите, но доколкото разбрах топлоизолацията е уязвима от влагата така че трябва да се изолира от нея.Предполагам че е задължително да се направи цокъл на сградата и да се оформят циментови пътеки около него с наклон за да отвеждат повърхностните води, но има ли още нещо. Каква е последователността и с какави материали да направя хидроизолацията(преди или след топлоизолацията), така че да предпазя и къщата и самата топлоизолацията от влагата.В миналото подпочвените води са били плитки, но след направата на канализацията на квартала явно са се отдренирали и в момента са на пове4е от 8 м - (комшията се е наложило да забива по- дълбоко сондата)Наоколо няма повърхностни води.?
Благодаря предварително
Прикачен файл:
shema2.jpg (23.31 KиБ) Видяна 6699 пъти
Благодаря предварително