• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
vipltd - специалист
Ако си сигурен ,че стената ще издържи,ще ти изолирам целия резервоар.Заплащаш след ефекта,само материала,не труда.
future - специалист
Да ме прощава @bolen_siderov, ама идеята му е толкова "болна" колкото и ника.Не пишеш нищо за кубици ,размери ,воден стълб и тн.Едно е стая ,друго е бетонен резервоар изграден и проектиран да издържи налягането на водата.Разликата е от земята до небето.Като не можеш да вкараш готов резервоар.Потърси някоя фирма занимаваща се с пречиствателни станции.Те може да изградят такъв резервоар и на място (вътре) от полипропилен.Поискай една оферта,цената няма да ти хареса.Ама то пък и цената на хидроизолацията не е много евтина.Поне ще имаш истински резервоар и няма да имаш съответните притеснения.В противен случей рискуваш да си хвърлиш парите на вятъра и после още пари за ремонти.
bolen_siderov - напреднал
Така... няколко неща...
1. Защо всички се занимавате с ника ми, при положение, че съм пуснал най-коректно тема, във съответния раздел?
2.За по-трудно схващащите този ник е ироничен тъй като човека, чието име иронизира ми е "любимец" (за трудно схващащите - не ме кефи)
3.Дори да ме кефи тоя жалак иначе човечец(тва си е лично мое мнение) какво значение има - всеки има право на мнение - това не е политически форум, а направи си сам и мисля че спазвам всички правила на форума и се държа абсолютно коректно! Сигурен съм, че тук има и негови привърженици... и какво, ако те се държат коректно и ползвот форума по правилата - трябва да се заяждаме с тях ли?!?
4.Във всички теми в този форум съм гледал единствено да помогна с нещо, ако мога и не съм написал една дума на криво.
5. Ако се чете внимателно ще се види, че основния въпрос ми е каква изолация да направя, а не как да укрепвам, дали ще издържи налягането и тн. тези неща са пресметнати, от достатъчно компетенти хора. Това е раздел ХИДРОИЗОЛАЦИЯ а не Изграждане не бетонни конструкции и въпроса ми беше точно по тематиката на раздела!!!!!! Не прочетох само идея - обади се на водоснабдяване да ти прокарат тръби!!!!!!!! :datz: :down:

Извод - за всички тук с някви комплекси от сякакво естество - като видите моя тема просто я пропускайте, щом имате проблем с мен - във форума има достатъчно предразположени и забелязвам - интелигентни и креативни хора, които знаят за какво се ползват подобни места, а не за безмислени заяждания.

P.s. Блягодаря на всичи, които се отнесоха сериозно и дадоха съвети, продължавам да мисля, че това е един хубав форум, с много приятни хора! :thumbs: жалко, че винаги трябва да има някой който да разваля общия вид на нещата, ама такъв ни е манталитета, кво да праиш
P.s.2 относно болната идея, която "не може да стане" - оказа се че съседа от вилата под мен го е направил по абсолютно същия начин - с хидроизолация на една от стаите в мазето (три съседни стаи) и вече три години не е мръднало, няма и следа от влага, без допълнително укрепване.
arai - специалист
Не се занимавай с глупост,ще се видиш в приключения,прекалено скъпо е това което искаш.
  • 1
  • 2

Тема "хидроизолация на резервоар" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: