• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
stiv1961 - майстор
Значи съмненията ми са от отвора на приложената снимка.Смятам от външна страна на отвора/той е за осветлението/ между стъклото и бетона да сложа от тази лента.Ако някой я е ползвал да си каже мнението,моля :?
bat_al_a - специалист
Както хубаво си го измазал басейна, защоне го минеш на 2 ръце с това, ако искаш отгоре му можеш да си налепиш керамиката.

http://www.hidroizolaciq-techna-guma.com/index.html

Ще ти пусна някоя и др.снимка на басейн, направен само с този материал, само че пигментиран в синйо.

Прикачен файл

P010810_11.07.jpg
P010810_11.07.jpg (60.82 KиБ) Видяна 4773 пъти

Прикачен файл

P010810_11.07_[01].jpg
P010810_11.07_[01].jpg (69.67 KиБ) Видяна 4773 пъти
ArturDent - Почти Безобиден
bat_al_a написа:
Както хубаво си го измазал басейна, защоне го минеш на 2 ръце с това, ако искаш отгоре му можеш да си налепиш керамиката.
Защото малко му е налепена керамиката вече ;)
А проблема се появява в последствие.
stiv1961 - майстор
Точно такава ми е хидроизолацията,само че е бяла.Както каза ArturDent проблема се появи после.Не е фатално,но ме дразни.
kabel96 - специалист
Аз имам останала такава лента и ако трябва ще ти я подаря ама няма да ти реши проблема.Тя се слага между дъно и стени.Тази лента при контакт с вода набъбва 400 пъти и ако бетона е по малко от 6-8 сантиметра го пръсва.На тия разводки се слага пак набъбващ но е дву компонентен флакони малко по големи от силикон два един до друг и пистолета и той е специален двоен и ги натиска едновременно кото се смесват оттпред в смесителя.Правиш 3 кръга по тръби и тем подобни през 2 сантиметра.
http://www.leaf-group.bg/articles.php?A ... roupID=184
schuldiner - майстор
Тя тука каквато станала - станала, ами по принцип... водна проба след изпълнението на хидрото нямаше ли?
Аз лично бих го напълнил още първата седмица да набира якост под напрежение, но то си е мое виждане и никого не убеждавам. Ако има течове, да си проличат овреме и да обърна повече внимание там с изолацията, а и с обработка на самия бетон. Ако няма проблеми и след проверката на хидрото - завършващото покритие.
stiv1961 - майстор
Той теча не е много-от двата отвора за осветлението просълзява по малко и ме дразни,та ако има с какво да уплътня местата-добре.Ако не-здраве да е
  • 1
  • 2

Тема "теч на басейна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: