Здравейте, става въпрос за гаражна плоча на която миналата година е направена замазка (пясък и цимент) тъй като плочата беше започнал да се рони и беше необходимо от това. До момента в който се направи замазката гаража не е текъл никога след замазката започна да се образува по целия таван на гаража нещо като конденз (не тече от определени места, а целия таван е в капки) когато има сняг или вали дъжд. Замазката според мен е направена както трябва, върху старата плоча е положен контактен грунд и има армираща мрежа, челата на плочата са отляти заедно със замазката, която е около 2см. Разгледах в сайта вашите продукти и се спрях на ИЗОМАКС ЕЛАСТА но не знам дали е подходящият продукт. Гаражната плоча се използва през летния сезон. Какво ще ми препоръчате да направя в моя случай и какво ще ми излезе като сума, става въпрос за около 40 кв. площ. Видях, че в Хасково нямате представители да се консултирам с тях.
mitaka_1: При Вас е важно уточнението за това, че покрива се ползва като тераса през лятото, което разделя възможните материали на такива върху които може да се ходи и такива по които не. За обитаеми площи, хидроизолацията по която може да се ходи е ИЗОМРАЗ. За покриви, върху които може да се наложи да се ходи едва 2-3 пъти в годината, подходящи са ЕЛАСТА и ИЗОМАКС-0/А.Затова, в зависимост от приложението на покрива следва да се предпочете правилния продукт. Можете да разгледате ценовата ни листа, където ще намерите отговор на въпроса за стойността на материалите.
Поздрави!