• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 27
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
mitaka_1 - напреднал
Здравейте, става въпрос за гаражна плоча на която миналата година е направена замазка (пясък и цимент) тъй като плочата беше започнал да се рони и беше необходимо от това. До момента в който се направи замазката гаража не е текъл никога след замазката започна да се образува по целия таван на гаража нещо като конденз (не тече от определени места, а целия таван е в капки) когато има сняг или вали дъжд. Замазката според мен е направена както трябва, върху старата плоча е положен контактен грунд и има армираща мрежа, челата на плочата са отляти заедно със замазката, която е около 2см. Разгледах в сайта вашите продукти и се спрях на ИЗОМАКС ЕЛАСТА но не знам дали е подходящият продукт. Гаражната плоча се използва през летния сезон. Какво ще ми препоръчате да направя в моя случай и какво ще ми излезе като сума, става въпрос за около 40 кв. площ. Видях, че в Хасково нямате представители да се консултирам с тях.
ISOMAX - специалист
mitaka_1: При Вас е важно уточнението за това, че покрива се ползва като тераса през лятото, което разделя възможните материали на такива върху които може да се ходи и такива по които не. За обитаеми площи, хидроизолацията по която може да се ходи е ИЗОМРАЗ. За покриви, върху които може да се наложи да се ходи едва 2-3 пъти в годината, подходящи са ЕЛАСТА и ИЗОМАКС-0/А.Затова, в зависимост от приложението на покрива следва да се предпочете правилния продукт. Можете да разгледате ценовата ни листа, където ще намерите отговор на въпроса за стойността на материалите.

Поздрави!
Stefan_62 - майстор
Да попитам и аз. Имам проблем с една външна стена на къщата където ми се появява влага. Около 40-50см. е зид от дялан камък /основата / и нагоре започва тухла и точно там имам влага вътре в стаята от ъгъла до половината стена на тази височина. До минаата година имах проблем с улука, който течеще точно в този сектор,но ги подмених с нови и вече няма теч. Стената /тоест хоросана се беше надигнал/от вътре и поради тази причина го съборих до тухла и здраво и измазах на ново. Няколко месеца стоя така и сега като започнах да боядисвам с латекс влагата се появи.Вероятно е от дъждовете, но явно причината е от вън.Също така прецементирах пътеката за всеки случай, но проблема си остана. Дайте някъкъв съвет с каво да запечатам /измажа/ камъкак/ явно от там прониква вода /, така, че да се реши проблема. Благодаря предварително.
naix - специалист
Stefan_62 написа:
Да попитам и аз. Имам проблем с една външна стена на къщата където ми се появява влага. Около 40-50см. е зид от дялан камък /основата / и нагоре започва тухла и точно там имам влага вътре в стаята от ъгъла до половината стена на тази височина. До минаата година имах проблем с улука, който течеще точно в този сектор,но ги подмених с нови и вече няма теч. Стената /тоест хоросана се беше надигнал/от вътре и поради тази причина го съборих до тухла и здраво и измазах на ново. Няколко месеца стоя така и сега като започнах да боядисвам с латекс влагата се появи.Вероятно е от дъждовете, но явно причината е от вън.Също така прецементирах пътеката за всеки случай, но проблема си остана. Дайте някъкъв съвет с каво да запечатам /измажа/ камъкак/ явно от там прониква вода /, така, че да се реши проблема. Благодаря предварително.
Мисля че подходящ материал за теб е ИзоЕласт, но е хубаво да се изкажат и други колеги. Можеш да погледнеш как се използва и Изомакс Еласта (http://remontivsofia.com/изомакс-еласта/), където съм описал основните стъпки по използването на този материал, който ми е любим от продуктите на Изомакс.
jekasus - майстор
naix написа:

Мисля че подходящ материал за теб е ИзоЕласт, но е хубаво да се изкажат и други колеги. Можеш да погледнеш как се използва и Изомакс Еласта (http://remontivsofia.com/изомакс-еласта/), където съм описал основните стъпки по използването на този материал, който ми е любим от продуктите на Изомакс.
Ти собствена тераса не знаеш как да я направиш, акъли давашИзображение
Stefan_62 - майстор
jekasus написа:
naix написа:

Ти собствена тераса не знаеш как да я направиш, акъли давашИзображение
Колега дай някъква идея и ти.
ISOMAX - специалист
Напълно правилно е предложението за материал, от страна на naix. В такава ситуация, важно условие за сигурен резултат е основата да бъде плътна, здрава и максимално суха, в момента на обработване.

Поздрави!
бейджан - напреднал
Здравейте.Ще може ли едно обеснение с какъв материал да се направи хидроизолация на това бесейнче за да не изпуска вода?Значи дълбоко е около 1 метър само първо са набити камъни в почвата и след това е бетониран друго не е правено.Изпуска около 20см за 1-2 дена.Дали има оправия и ако да с какви материали и как?Благодаря предварително.
П.П. Ще го ползвам за къпане колкото да ми е хладничко. :)
Изображение
sonofsyn - специалист
моля за решение с какви продукти да се изпълнитака че да има хидроизолация,
и над бетонната пътека да може да се налепи цокъл с някакви декоративни камъни
това червеното е XPS

Прикачен файл

основа с цокъл и изолация.GIF
детайл
основа с цокъл и изолация.GIF (9.02 KиБ) Видяна 6503 пъти
Здравейте Изомакс,

Търся фирма за ремонт на керемиден покрив и най лошите места са тази улама с два наклона и чупка
Прикачен файл:
002.JPG
002.JPG (47.31 KиБ) Видяна 6405 пъти
и това хлътване
Прикачен файл:
001.JPG
001.JPG (45.83 KиБ) Видяна 6405 пъти
.
Попаднах на обява за нов начин на ремонт на стари керемидени покриви
Прикачен файл:
ROOF.jpg
ROOF.jpg (24.58 KиБ) Видяна 6405 пъти
и от форума предполагат, че е ремонтът е с ваш продукт.
Прочетох информацията за продуктите ви,а и от съветите във форума схващам, че вероятно не е ползван по предназначение и технология,
но е по добре да чуя и вашето мнение на производител.
Възможно ли е върху керемидите и ламарините да се положи Изомакс?
Иначе под керемидите е бетонна плоча. Ако се изчисти всичко до бетон, вече ще е може с някой от вашите битуми.
Всички, които са идвали на оглед предлагат подмяна с битумни керемиди, иначе не дават гаранция.
Ако може с Изомакс, ще е по- евтино.
Благодаря ви.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 27

Тема "Вие питате-ИЗОМАКС отговаря! Всичко за хидроизолациите!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: