• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 27
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
ribnikolaevi - майстор
И мен ме интересува конкретна оферта.
Става въпрос за гр. София.
Здравейте!
При нас проблемът идва от банята на съседите /може би имат теч или не са им добре уплътнени фугите/, но се образува мухъл в коридора ни - дели ги една стена.
И понеже със съседите вече 1 година не мога да се разбера, ще трябва да изолираме ние.
Въпроса ми е, при положение, че най-вероятно проблема от тяхна страна няма да бъде разрешен скоро има ли някакъв начин да изолираме от страната на коридора?

Предварително благодаря :)
ISOMAX - специалист
lidiati: За съжаление не можем да Ви отговорим положително. Такъв проблем, какъвто описвате, може да бъде решен само от страната, от която атакува водата.

Поздрави!
Хицко - специалист
Колега Изомакс, не Ви знам името, за това се обръщам така. Преди месец ми се наложи да пробвам Вашия продукт Изомакс Еласта. Отидох в хипермаркет Рила в Пловдив, и купих една опаковка от 10 кг. Работих според указанията от етикета. Направи ми впечатление, че материала стои "на бучки", но си помислих, че е така заради гумените включения. Разбих, доколкото успях с бъркалката, и така изразходих малко повече от половината количество/ а то в началото беше малко под 2/3(две трети) от височината на кофата/. След седмица реших, че това количество няма да ми стигне, и отново отидох в Рила. Но там друг продавач се изпусна, че вече не се продава, защото бил с ИЗТЕКЪЛ СРОК, и негоден за употреба. При опита ми да рекламирам закупения преди седмица негоден материал, започнаха да шикалкавят. Поисках координатите на доставчика, и чак тогава някакъв бос ми каза, че ще го подменят. На следващия ден отидох с останалото количество в кофата - въпросния бос ми се разкрещя, тръшна кофата, но ми я подмени с нова. При отварянето и установих, че е пълна с хомогенна смес почти до капака.
Въпроса ми е - Защо предлагате в търговската мрежа от дистрибуторите продукти с изтекъл срок на продукта с отлични хидроизолационни качества? Чия е вината - Ваша, на дистрибуторите, или на клиентите?
ISOMAX - специалист
Хицко: За голямо наше съжаление, Вашия случай не е изолиран. През последните 2 месеца получихме още няколко подобни сигнала от клиенти в Пловдив. След проверка се оказа, че за втора поредна година същия този дистрибутор не е съхранявал през зимата материалите ни както е редно. С големи букви на етикетите пише, "Да се съхранява при температури не по ниски от 5 градуса". Тъй като продуктите "ИЗОМАКС" са на водна основа, ако през зимата замръзнат се получава негоден продукт, какъвто са Ви продали. Ако сте обърнали внимание на етикета на капака, със сигурност сте видяли, че срока не годност не е изтекъл. След като се намесихме, всички мръзнали опаковки бяха изтеглени и заменени с нови, каквато сте получили в замяна. Отново за съжаление, отношението към Вас е било неприемливо и затова Ви се извиняваме от наше име, макар че дистрибуторите отговарят сами за делата си. Надявам се, че с това отговарям на всички Ви въпроси!

Поздрави!
Хицко - специалист
Благодаря за откровенния отговор. Не зная дали сте посещавали хипермаркет Рила, и знаете ли условията на съхранение на материалите там? Говоря за строителните материали. Не зная и защо сте предпочели Рила, пред далеч по-добри магазини с по-добри условия на съхранение на материалите. Ако бях аз на Ваше място, бих изтеглил продуктите си от тоя хипермаркет, и бих предоставил дистрибуторските права на друга верига магазини. Това го казвам в резултат от рекламациите, които сте получили от клиенти. Това само по себе си компрометира Вашия много добър продукт.

Не зная как стои въпроса с цената - дали спазват Вашите условия на дистрибуция, отстъпката, която им правите, или си правят и собствени цени? Аз купих опаковката от 10 кг на цена около 34 лв. Вярна ли е цената?
ISOMAX - специалист
Хицко: Цената е нормална, само с 0,60 лв повече от тази в нашата ценова листа. В Пловдив строителен маркет "Балканика" също предлага нашите материали, досега без проблеми. Благодарим Ви за отношението и полезната информация.

Поздрави!
Хицко - специалист
Дай адрес на този строителен маркет Балканика, понеже не ми е познато.
ISOMAX - специалист
Ето адреса на БАЛКАНИКА: Пловдив, ул. Филипово 40, тел. 032/945399
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 27

Тема "Вие питате-ИЗОМАКС отговаря! Всичко за хидроизолациите!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: