Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
става въпрос за обикнована козирка над терасата, продължение на плочата. абе бая четох (не сичко де) :? и в крайна сметка ми стана ясно, че просмукващата се влага ще се отстрани с някоя от смесите за които говрите. обаче има проблем с това, че при дъжд водата подлизва по ръба и се стича навътре по тавана на козирката, какво мога да направя по въпроса с ръба. корнизче ли що ли?
мерси предварително!
arai - специалист
Залепи газопламъчна хидроизолация и я остави да виси няколко сантиметра и си готов.
dyakon_nz - помощник
здравейте пак..
и аз имам подобен проблем.. но при мен има още 2 сгради долепени до терасата.. и се получава една Г образна цепнатина която мърда по малко .. от страната на едната сграда .. изчуках един канал кадето е цепнатината.. и го запълних с черна смола (която купих от Баумакс) специалко за това.. после оставих да изсъхне малко и с теракол нанесох върху 2-те плочи .. и залетих тази смолна покривка за тавани.. (кадето се награява с горелка).. .. и се получиха нещата.. още няма теч там..
но на другата по малка цепнатина кадето се допира с другата сграда... не ми стигна тази покривка .. и го направих с теракол и мрежичка ... ама пак се цепна.. и сега ще го мисля как да го правя.. :?
vipltd - специалист
Здравейте,
ако решите да си направите мазана хидроизолация на козирката,стичането на водата може да се предотврати по следния
начин; С няколко дюбели и видийки монтирайте Г образен ПВЦ
профил за да се получи капчук и силикон на връзката с бетона.
Втори вариант е по протежение на козирката с флекс да резнете едно
каналче,съвсем леко.По този начин водта стигне ли до капчука си пада долу,не продължава навътре.
Успех.
АЛ>козирка монтирана на челото.Добре дюбелирана и подмазана с полиуретанов мастик.
-щте ти излезе към 40лв-матерялите

Тема "теч от бетонна козирка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: