• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 27
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
ISOMAX - специалист
Уважаеми Дами и Господа,

задавайте всички Ваши въпроси свързани с решаването на Вашите проблеми със защитата от вода към ИЗОМАКС - българския производител на течни хидроизолации, с 20 годишна история и доказано от времето и практиката качество! Всяко Ваше питане ще бъде разглеждано от нашите специалисти и в най-кратък срок ще получите отговор.

С най-добри пожелания за здраве и успех към всички Вас!
ebahti - майстор
А добре дошъл,ползвал съм ви продуктите и съм доволен :wink:
Тани - модератор
Надяваме се , че ще ни казвате не само кои ваши продукти да използваме , а и правилната технология за използването им и всички грешки които могат да се допуснат!
tetomaster - специалист
Това започва да прилича на форум "направи сам". Когато информацията си черпи от извора и всеки който е прочел, видял да го направи сам. А този който с 2 "леви ръце" и 5 подобни форума няма да му стигнат.
Добре дошли.
torbalan - Дървен философ
май аз ще се престраша да питам първи...

правих хидроизолация на тераса (под терасата е стая) и около тръбата, от която се оттича, просмуква влага... хидроизолацията е от воалит (черна асфалтова хартия) и върху нея има замазка от пясък и цимент...

има ли някакъв вид течна хидроизобация, с която да залея и просмукването да спре.... или да къртя около тръбата и да си правя изолацията наново?
ISOMAX - специалист
Именно поради факта, че всеки може да бъде специалист по течните хидроизолации ИЗОМАКС за нула време, създадохме за Вас илюстрирани ръководства за работа с нашите материали точно в стила "Направи си сам". Ще ги намерите в сайта ни, в едноименния раздел :) В комбинация с видео клиповете, отново в сайта, Вие давате сами на себе си 100% гаранция срещу появата на неразбирателства, пропуски и грешки при изпълнението.

http://isomax.bg/page.php?id=49


В отговор на torbalan:

Воалит и битумна хартия са различни неща, но така или иначе това което бихме посъветвали е да се изчака по-толо време, когато проблемния участък да поизсъхне, след което да се обработи минимум 1 кв.м., с център въпросната тръба, с течна хидроизолация с армировка от ПЕВ (полиестерен воал). Разходна норма - 4 кг./кв.м.
Последна промяна от ISOMAX на чет май 20, 2010 9:20 pm, променено общо 3 пъти.
torbalan - Дървен философ
благодаря!
vale22 - помощник
Кой от продуктите на ИЗОМАКС е най подходящ за полагане на балкон с мозаечни плочи които няма да се махат , като отгоре му да може да се постави теракот ? Трябва ли да има пак армировачна мрежа ?
kabel96 - специалист
Има ли продукт за външно полагане върху бетонна плоча.
ISOMAX - специалист
В отговор на vale22: най-подходящото решение на Вашия проблем, което би Ви спестило полагането на теракот, е полагането на течна хидроизолационна настилка, с много ниска износваемост, противохлъзгаща и неизискваща специална подръжка. Подробности относно материала, цени и начин на приложение ще намерите тук.
В отговор на kabel96: продуктите за покриви, които произвеждаме от 20 години, са именно за външно полагане върху всички видове основи и са UV-устойчиви. Подробности относно материалите, цени и начин на приложение ще намерите тук.


Поздрави!
Последна промяна от ISOMAX на чет май 20, 2010 9:18 pm, променено общо 5 пъти.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 27

Тема "Вие питате-ИЗОМАКС отговаря! Всичко за хидроизолациите!" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: