Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
Здравейте, може ли някои да ме посъветва с как да се справя с влагата, която имам в кухнята и банята. Тъй като има огромнна денивилация около 2 метра кухнята и банята са под земята и забелязвам че там има влага от тротоара/улицата. Гарсионерата е пристройка и основите доколкото виждам доста са наблегнали на камъните. Честно казано не ми се копае тротоара и ми се иска отвътре да направя подходяща изолация, но с какво да я направя. Има някакви течни гуми, но коя ще ми бъде подходящата и дали това е най добрия вариант.Иска ми се преди да сложа гипсокартона да реша този проблем, да не се получават двойни работи така да се каже. Ако не пък в карен случай и тротоара ще се копае, но и там също трябва да ме посъветвате с какво да изолирам.
Благодаря педварително!
VLADO66 - майстор
Има такива хидроизолации.но те са подходящи за нежилищни помещения.Хубаво е да си копнеш отвън и да го направиш като хората.Ако все пак ще изолираш отвътре погледни продуктите на SIKA,VANDEX,AQUAMAT.

Тема "Влага в кухнята и банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: