Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
boby75 - специалист
Здравейте,взех един гараж под наем и ми омръзна да мета пода,защото бетона се рони.Години наред е текла вода вътре от покрива и това е резултата.Сега пода е сух и искам да го запечатя с нещо като се стопли времето..Търся евтин вариант,защото гаража не е мой.Мислех си за ц200 и цимент,но нямам опит,затова искам съвет от някой, които го е правил.
kozl - майстор
Бетон от вода не се рони, явно е замръзвал мокрия бетон. А освен това да не би бетона да е замазка и да се рони замазката? Камъчета метеш ли или само прах и пясък?
VLADO66 - майстор
По-добре евтино циментово лепило.Измиташ,измиваш,разбъркваш на рядко и заливаш.Съотношение Ц 200-вода 1:4(5).
Бат Иво - специалист
Ако положението е зле (основата се рони много) , то ще продължава и после с проблемите.
1.Дълбоко проникващ грунд (слепващ)
2. Мрежа и мин.3см. замазка добре направена и пердашена.
Иначе нищо не правиш с тънки лепила и замазки на лоша основа ще се вдига на парчета(люспи,плочи).
Няма да го метеш а ще го ринеш с лопата! :-D
imegogo - специалист
темата е стара но имам същия въпрос плочата която е излята започна да се рони мисля да я почистя да сложа контактен грунд и да направя замазка но искам да е тънкослойна нещо подобно дали ще свърши работа http://www.isomat.bg/%D0%A6%D0%B8%D0%BC ... a.tpl.html
8180 - майстор
Имаше подобна тема и интересни мнения на колегата Фло.
viewtopic.php?f=21&t=37390&hilit=%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BD

Тема "дайте съвет за ронещ се бетон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: