Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
maroka - специалист
Здравейте Колеги.

Преди години се ремонтира цялостно покрива на блока.
Гаранцията току изтече... и покрива пак протече :lol:

Няколко сериозни фирми отказаха да правят частичен ремонт, с оглед последващият гаранционен срок. Напълно ги разбирам хората, но толкова пари няма за съжаление.

Посетиха ни няколко "майстори" с невероятно причудливи идеи и илачи за справяне с проблема...но някак си не вдъхнаха доверие...най-вече с "доживотната" гаранция на ремонта....при това от човек, който дори няма регистрирана фирма, макар и на негов познат да речем.

Както и да е, знаете как е с общите ремонти в блоковете...излезе, че само няколко апартамента ще дадем пари за какъвто и да е ремонт на покрива.

Покрива е покрит с битумни мушами, които от горната си част са с отразително метално фолио.
Мушамите за застъпени една, спрямо друга.
Може би на някое застъпване фугата пропуска, знам ли и аз :?

Събрахме се отряд доброволци и платци, и се насочихме към цялостно заливане с покритие тип "течна гума".

И тук идва въпроса: ако някой има преки наблюдения от резултати от такъв тип ремонт, както и срок във времето и предпочитани материали ще съм благодарен.

Май това е всичко, предварително благодаря на отзовалите се.
VLADO66 - майстор
Фолиото напукано ли е?Защото ако не е фугите могат да се "зашият" с полиуретанов уплътнител временно докато съберете пари.
maroka - специалист
VLADO66 написа:
Фолиото напукано ли е?Защото ако не е фугите могат да се "зашият" с полиуретанов уплътнител временно докато съберете пари.
Не съм го заглеждал конкретно...ама то не една мушама само :-D
По-скоро си мисля, за цялостно заливане...така поне да сме сигурни, че ефекта ще е сигурен :)
VLADO66 - майстор
Многоуважаемия ИЗОМАКС от форума има решение за такъв тип ремонт.http://www.isomax.bg/product.php?id=1

Тема "Частичен ремонт на покрив на панелен блок" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: