Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
Значи спрял съм се на две хидроизолации - едната е на Баумит (Баумакол Пруф), другата е на Церезит (ЦЛ 51), но нещо не мога да схвана, каква им е разходната норма. На Баумит ми излиза, че трябва да взема повече, отколкото на Церезит. В това положение хидроизолацията на Церезит ми излиза на по-малко пара. :?:
Andri01 - майстор
Изчисляваш квадратурата,слагаш 10-15% отгоре и си готов.Вече друг е въпроса,че различните изолации са с различни размери на плоскостите и цените на кв.м. стават различни.
VLADO66 - майстор
Разходната норма зависи от обемното тегло и вида повърхност върху която ще се нанася,така че нормите са ориентировъчни.Работил съм със CL 51 и не ми харесва По добре се обърни към производител специализиран в производството на хидроизолации.
След доста дебати и аз стигнах до извода, че не трябва да полагам Церезит за хидроизолация, на всичкото отгоре е и скъп! :mrgreen: Дайте тогава една препоръка за добра хидроизолация на народна цена, но трябва да е наистина добра, защото банята която строя се намира над една спалня.
ПП: Вярно ли е, че като направя замазката на банята, трябва да изчакам 28 дни преди да полагам хидроизолацията?
VLADO66 - майстор
Например тази http://profesional.bg/product.php?id=9776 покрива приблизително 8м2 на 2 ръце.По всички вътрешни ъгли трябва да се положи лента.Сега се сещам че в "Мисия моят дом" има клипчета за полагането на хидроизолация и лента.

Тема "Колко хидроизолация трябва да купя." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: