• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
kopaiko - специалист
Здравейте майстори. Какво ви е мнението за хидроизолациите на СИКА и по точно "Сика топ сил 107" и "Сика моносил 101".Коя е по добра и подходящи ли са за резервоар за вода.Също така съм се спрял и на AQUAMAT на Изомакс,какво ви е мнението и за нея.
VLADO66 - майстор
От 107 съм доволен-действа добре.
tanosliven - специалист
Аз използавам керакол с мрежа за басеини и резервоари нои сика е много добра
stiv1961 - майстор
tanosliven написа:
Аз използавам керакол с мрежа за басеини и резервоари нои сика е много добра
Може ли линк към този мат,риал/ керакол/, изглежда ми интересно решение :?
tanosliven - специалист
Засега е наи доброто и е екологично.
nikolovvd - майстор
А каква еластичност притежава? Или е предназначено само за хидроизолация на подове преди полагане на покритието.
kopaiko - специалист
Резервоара е измазан на две ръце и сега чакам да завали.Спрях се на СИКА моносийл101.Получи се доста добро и здраво покритие но според инструкциите за разреждане с вода 6.5л вода на 25кг хидро изолация се получи доста гъст разтвор ,който бе невъзможно да се нанесе с четка както и основата да беше навлажнена,дърпаше на момента и не се разнасяше въобще материяла.Наложи се да пръскам с лозарската машина вода и след това да мажа с четката.На втората ръка направих разтвора по рядък и не дърпаше толкова бързо.
kopaiko - специалист
След полагане на хидроизолациятя(Сика моносийл на циментова основа) резервоара губи вода и колкото е повече водата толкова по бързо пада нивото.Видимо не се виждат пукнатини ,материяла е залепнал здраво за цимента.Нямам идея от тук на татък какво да правя, с течна гума ли да пробвам и на коя фирма да бъде.Предложете кой продукт ще свърши работа.
VLADO66 - майстор
На Вълков-акрофлекс.Явно имаш някакви дилатиращи фуги по стените и пода.Преди време имаше тема за хидроизолация на резервоар с акрофлекс. viewtopic.php?f=20&t=38418
  • 1
  • 2

Тема "Хидро изолации СИКА." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: