Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
Новакът - специалист
Народна песен за Мамаму

Ой, Мамаму, дърт пидираз,
с празна кратуна, пълен със гняс.
Кърка ракия до зори,
после селото дими.
Като седне на миндера,
охка, пъшка без кариера.
Щом се чуе гръм в нощта –
всички викат: „Туй е той, ей на!“
Миризмата пред него тича,
куче, котка го не трича.
Щом пръдне край мегдана,
гаргите бягат на тавана.
Ой, Мамаму, стара дрипа,
вечно мърмори и хлипа.
Смях след него все остава,
такава слава не изтлява!
MamaMy - майстор
Определено си продуктивен. Ако беше хвърлил цялата тази енергия в нещо полезно щяха да ти се случат нещата въпреки всички твои черти които се опитваш да прехвърлиш на околните. Само, че нещата в този свят не се случват така. Ти продължаваш да си скункса в компанията. Дори да седнеш в розите пак ще те питат: - Сереш ли?
И дори да си мълчиш с това лице като гъз, интелекта ти ще гравитира все около 0. Зеро. Нищо. Налъм без каишка. Ти си като гейзер за простотия. Даже си мерна единица за такава. Може би някой и да се обиждат и засягат от тъпотиите ти, но аз на мизерници като теб съм се нагледал. Ако ме чакаш да се гътна от твоето творчество, доста ще трябва да твориш и пак не е сигурно. Всеки си има чертичка, но внимавай твоята да не е по-ниско от моята. Куче което ме е залаяло не е прокопсало. И да спреш тревата, че от далеч ти личи колко си напушен :weedman:
Новакът - специалист
Не се ласкай дядо мамати. Тези "творения" са от chat gpt. За 20 секунди работа. Няма да седна да мисля точно за теб стихове. Личи ти, че си дрът комундел със суеверни окраски. И не изпадай в илюзии, че те лая. Просто си правя ташак с тебе. Ти започна пръв с обидите. Така, че пред вселената аз съм си прав да реагирам. И за тревата не позна. Спрях я след раждането на първото. В този форум аз съм леке, спор няма, но ти си галош навсякъде 24/7.
gogo7777 - майстор
нед авг 02, 2026 3:27 pmНовакът написа:
И за тревата не позна. Спрях я след раждането на първото.
Лелеееее....ама ти продуктивен ли си?..... :vom:
Дръш си пишката здраво в ръце, не я завирай по дупки.
:drinkers:
Новакът - специалист
Абе пеерунгел усмърдян, нали ти казах да не псуваш и да не говориш за пишки, бахта в халката разлопана. Примирието се отменя. Кенефната поезия продължава.
gogo7777 - майстор
Ами давай, ще следя поезията ти.
Чикиджия прост. ..

Тема "Ансамбъл Филип Кутев" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: