Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
Зравейте всички от форума.Радвам се че,всеки тук може да зададе своя въпрос и да получи изчерпатилен отговор.Защото едно е да знаеш друго е да можеш ,а трето е да го направиш.А тук има хора които могат и трито и още нещо :lol: това беше шегичка.Та изкам да попитам колко и с какви качественни материали ще мога да си направя външна хидроизолация на гаражната ми плоча която е 54кв.Благодаря на всички които ще ми пишат.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Веднага отговарям на първия въпрос - приблизително 54кв. За втория трябва да уточниш плочата има ли наклон, за какво ще я ползваш и каква е сега повърхността.
наклона на плочата е сравнително добър след дъжд водата бързо се изтича и не мисля нищо друго да го правя
повърхноста е гладка преди години е правена замазка
prascho - майстор
НИкой не предложи качествени материали. Правя си заключение, че във форума има твърде "квалифицирана" работна ръка използваща некачествени материали.
housedoktor - майстор
Използвам системите на Izomat.Има за всякакво приложение.
$64EN - специалист
neti написа:
Зравейте всички от форума.Радвам се че,всеки тук може да зададе своя въпрос и да получи изчерпатилен отговор.Защото едно е да знаеш друго е да можеш ,а трето е да го направиш.А тук има хора които могат и трито и още нещо :lol: това беше шегичка.Та изкам да попитам колко и с какви качественни материали ще мога да си направя външна хидроизолация на гаражната ми плоча която е 54кв.Благодаря на всички които ще ми пишат.
за съжаление в днешно време всичко зависи от това колко пари ще можете да отделите за качествени материали (и ако не ви се занимава на вас да си я направите сами ) и за качествени майстори , също зависи и дали ще слагате нещо върху хидроизолацията или ще остане открита на атмосфернити влияния .
ibogdanov - специалист
neti написа:
повърхноста е гладка преди години е правена замазка
Има една хидроизолация - Уотърблок се казва... представлява полимерна хидроизолациа на циментова основа. Маже се с баданарка на няколко пласта, "попива" в замаската и никаква вода не минава повече.
Мазазина е в София, на бул Стамболийски , след кръстовището на Нипроруда... от там нагоре по линията на трамвая. Склада се намира до една дървена кръчма а офиса на фирмата е отгоре( кара се по локалното, пада се края на втория блок). Като ориентир има голям магазин за обувки. По тъпо не можах да го обясня, но не се сещам името на кръчмата. Фирмата продава свякакви изолации и ще те консултират ако имаш нужда. Цените са европейски както и качествето. Полагането е елементарно.
Успех!
prascho - майстор
До каква степен /време/ издържа хидроизолацията след като се нанесе и е изложена на пряка слънчева светлина т.е без крайно покритие от гранитогрес /или нещо от рода/?

Тема "хидроизолация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: