• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всички въпроси за вилата.
plmko - напреднал
Моят е 3.50 слагам половин таблетка на седмица водата ми е от кладенец нямам проблем при мен проблема е с избистрянето на водата решил съм тия дни да си взема един ph тестер да видя там да не е проблема
SBG - специалист
Има таблетки които са с троен ефект хлорира понижава Ph-то и съставка против да кажем позеленяване ( предотвратява образуване на водорасли и други подобни ) . Аз ползвам такива за басейн около 6 кубика ми казаха да слагам 1/3 от хапчето , но реших да слагам по-половинка и до сега нямам оплаквания.
SBG - специалист
Само да добава, че процедурата я правя веднъж седмично, и един съвет или разтворете предварително таблетката и я сипете във водата или я поставете в буркан. Поставена директно на дъното го уврежда, поне при мен така се получи.
sek.1 - специалист
На времето когато на вилата нямаше вода с месеци пълнех едни съдове по един кубик и в тях пусках по малко калиев перманганат той е окислител и държи водата чиста с месеци .
Domashen_maistor - специалист
Фирма дето се занимава с всякакви джаджи за басейни е 3П. Таблетките се казват Клодан (преди бяха сюрхлор). Френски са. тел.9315041. Доколкото знам таблетките са абсолютно същите каквито правят и Еколаб, но техните са за болнична хигиена. Търговското наименование е Медикарин. Може и яйца да дезинфекцирате :lol:
mxx_bg - помощник
А лигавото по стените на басейна от какво се получава.Аз дезификцирам със Savo.Но по стените на басейна седи като мазно,лигаво.
mxx_bg - помощник
айде де никой ли няма да каже нещо ????
milev5 - специалист
Да повдигна малко темата .
Какво да сложа за пречистване на водата пясъчен филтър или хлор филтър ?

Басейнът е INTEX Metal Frame 457x122 см
Той е с картушен филтър с помпа INTEX , тя може ли да се ползва за помпа на отделен филтър , защото тук гледам че се продават и само филтри ?
hidrazin - майстор
Пясъчен филтър и истинска помпа.
:partyman:
milev5 - специалист
hidrazin написа:
Пясъчен филтър и истинска помпа.
:partyman:

Мерси :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4