Всички въпроси за вилата.
Skakauek - помощник
Последна промяна от Skakauek на вт май 18, 2010 9:23 am, променено общо 2 пъти.
tinalex - специалист
Много приятно местенце започивка.Харесва ме.Има ли наблизо риболов?
pavkatay - майстор
първия коментар, който ми ражда главата е -'доста непрофесионано(и натоварващо) качване на снимки' :-D . ама наистина. :| . а на второ място мога да ти пожелая МНООООГО свободно време за прекарване в този рай. ако очакваш препоръки ето ти две: 1. дръж под ръка пушка, че от тези гори тилилейски може мечка да излезе;2. опичай си работата, че в тая закъсала държава като нищо Кушлев ще ти вземе това бижу :) :2thumbs:
Fortune - специалист
Приемате ли туристи?
Красота!
Skakauek - помощник
Благодаря за хубавите коментари :)
Наистина местенцето е много красиво, лятото хладно а зимата се е случвало като слизам по стълбите и да потъвам до кръста със сняг, а как се чисти мъка голяма :).
Наоколо няма риболов и още по добре само чат пат изкачат ловци правим малко мохабед и си поемат по пътя.
Вилата отне някаде около 2 години работа направо ни се отмъкнаха ръцете от носене на чакъл, пясак, бетон, камъни, итонг и др.
Pecatacool - специалист
Много е хубаво, браво! Дали ще доживея и аз някой ден да имам едно местенце само :cry:
has - напреднал
супер е. живот и здраве дълги години да е ползваш.
в кой балкан е тази красота
Skakauek - помощник
В родопите
Скоро правихме агне на дупка и стана просто страхотно, освен барбекюто сега лятото почваме да печем на тикла и става още по хубави кебапченцата, пържолките но нека малко да се постопли.
Задължително свирят родоспските песни алкохол на корем :)
masterrichi - специалист
Винаги съм си мечтал за къща в гората,трябва да се позамисля да си купя някое парцелче в родопите и като се пенсионирам да си направя подобна къщичка и да се принеса там.
Skakauek - помощник
masterrichi написа:
Винаги съм си мечтал за къща в гората,трябва да се позамисля да си купя някое парцелче в родопите и като се пенсионирам да си направя подобна къщичка и да се принеса там.
Направо като съм там се едно времето е спряло нито часовник гледам нито нищо супер спокойно е. Доста хора ми предлагат да е даваме под наем но няма смисъл защото ние сме си я направили за нас и всяка събота и неделя сме там и не искаме да я даме да се прави вандализъм и др. тем подобни предполагам че на никой няма да му бъде хубаво да му спят на леглото примерно да счупят нещо и т.н.

Тема "Нашата вила с две липи отпред" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: