Всички въпроси за вилата.
filmatoplo - майстор
Графче сигурно пиете и пеете вече под навеса -Гергьовден е :-D -прати снимка . Стефане това е идея -по Гърция ги гледах на всеки комин .
graf4e - напреднал
Благодаря за добрите думи на всички!
За съжаление на празника не бях в БГ, но имам няколко снимчици след празника който ще споделя утре. :)
graf4e - напреднал
Привет на всички, нямах възможност последно време да сложа снимчици, но сега споделям последните промени :) Надявам се да ви харесат:)

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (65.84 KиБ) Видяна 5760 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (63.29 KиБ) Видяна 5760 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (118.04 KиБ) Видяна 5760 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (93.38 KиБ) Видяна 5760 пъти

Прикачен файл

5.jpg
5.jpg (94.46 KиБ) Видяна 5760 пъти
filmatoplo - майстор
Пекана салата :? може що да не :-D Много хубаво е станало :partyman:
ZEDYCUS - майстор
Всичко е станало супер. :-D Браво. Имам един въпрос, като се лепи камъкът на стената, задължително ли се слага такава метална мрежа. А и с какво се лепи той. Поздрави.
graf4e - напреднал
Благодаря, ZEDYCUS! До колкото знам е препоръчително(може би и задължително) да се слага мрежата когато е върху изолация! Лепилото го приготвям по следната "рецепта" 3:2:1 съответно пясък, цимент, теракол.
kamataa - помощник
graf4e написа:
.. Лепилото го приготвям по следната "рецепта" 3:2:1 съответно пясък, цимент, теракол.
Хареса ми изработката. Но съм чул, че теракола е лепилото. И е недопустимо да се смесва допълнително с пякък и цимент. Ако е вярно, то такова смесване е "хитреене по български", и влошава характеристиките на лепилото.
graf4e - напреднал
Не е било хитреене, просто такъв савет получих от човек на който мога да имам доверие, ще разберем след известно време дали има грешка в рецептата.

http://www.boro-bg.com/downloads/downlo ... eracol.pdf
NeoBoss - специалист
kamataa написа:
graf4e написа:
.. Лепилото го приготвям по следната "рецепта" 3:2:1 съответно пясък, цимент, теракол.
Хареса ми изработката. Но съм чул, че теракола е лепилото. И е недопустимо да се смесва допълнително с пякък и цимент. Ако е вярно, то такова смесване е "хитреене по български", и влошава характеристиките на лепилото.
това че си чувал че влошва характеристиките на лепилото е вярно , но във случая не се ли замисли че може да подобрява характеристиките на бетона ;)
tuninghuman - специалист
Хубаво и стегнато е станало. Керемидите би ли споделил какви са.
хареса ми изпълнението с ватата и хубавото дърво.

Тема "Моето първо проектче! :)))" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: