Всички въпроси за вилата.
stoicho_k - напреднал
n.yaneff82 Летвите са хоризонтални :), това е втория скат на покрива. Летвите, които виждаш са точно тези, на които лягат керемидите. Снимката съм я правил от терасата и може би, заради това се създава такова впечатление. А вертикални летви не съм слагал.
peterdimov - специалист
hailo,може и аз да не съм разбрал,но в изброените случаи целта е да се отвежда дима от огнището,а не отопление на помещението.
Всички ние тук сме лаици,но бихме се радвали някой да ни отвори очите за правилното изпълнение. :)
hailo - специалист
peterdimov написа:
hailo,може и аз да не съм разбрал,но в изброените случаи целта е да се отвежда дима от огнището,а не отопление на помещението.
Всички ние тук сме лаици,но бихме се радвали някой да ни отвори очите за правилното изпълнение. :)
E и аз съм така. :) Според мен огнище което ще се използва за приготвяне на храна трябва да е добре балансирано хем дима да отива там където му е мястото хем да се задържа достатъчно топлина и жар необходима за приготвянето на разни вкусотиики.

Малко съм разочарован от това че на форума явно няма добри специалисти в тази област ,или не искат да пишат :sad:
stoicho_k - напреднал
Здравей Hailo,
Нещо не ми става ясно... Даваш мнение от рода "Това няма да работи както трябва" (оставаш впечатление че си наясно с тънкостите), а след няколко поста пишеш "Малко съм разочарован от това че на форума явно няма добри специалисти в тази област ,или не искат да пишат Sad".
Какво трябва да си мислим? Да взимаме ли под внимание съветите ти? Или изрази от рода "Това няма да работи" са написани просто ей така?
Ако имаш мнение по темата... моля обоснови го.

Тема "Навес - барбекю... или какво успях да направя това лято" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: