Всички въпроси за вилата.
hailo - специалист
Илиян Илиев™ написа:
hailo написа:
complast написа:
Значи нова регистрация с друг браузер.Браво!!
Абе човече казах ти вече че не съм Чавдар макар че го познавам и знам какво може да прави .
Следя си внимателно няколко форума и ви познавам повечето. :)
Хайло, еби им путката лелина на тия дживджари. Ти си супер. Ти си ненадминат. Кво им се връзваш на тия гладни кучета?

Не им падай на нивото. :lol:
Ще го имам на предвид.
dmilanov - помощник
До тук не получих смислен отговор, не мога да разбера това форум за нападки ли е или за помощ.
Имам теми и в други форуми, но такова чудо!!!
Не съм "майстор", по не в тази област и поисках съвет, къде сбърках!!!
До момента не разбрах да си купувам ли това барбекю или е пародия!
Определено не искам онова ръбатото барбекю, което за съжаление, няма да ми "отива" на двора.
Моля ако някой има идея да ме ориентира от къде да си купя барбекю.
Ако взема това от балмакс, както попитах последно с какво да го измажа, не става на въпрос с боя, в балмакс мострата е с бяла мазилка, като не си личи къде е сглобката, но въпроса е дали е само "мостра", тоест при запалване какво ще се случи.
Опитвам да събера мнение, ако някой си е купил барбекю от балмакс какви са отзивите.
Може би съм объркал форума и мястото не ми е тук!
Хубав ден на всички.
Градинар - специалист
Казаха ви:
1. Може да го лепиш, може и да не го лепиш. Избора си е изцяло ваш. Съобразете се, че ако го залепите после ще ви е трудно да го преместите или да го махнете ако се откажете от него. Ако пък не го залепите имайте в предвид че ако ви дойдем на гости аз и ArturDent, мъже по над 100 кила и се облегнем на него....
2. Може и да го боядисваш, може и не. Може и да си го правиш на червени точки, може и да го оставиш мазно и опушено.
3. С истинско барбекю може да се снабдиш от тук: http://zidkam.hit.bg/ , но цената ще е малко по-висока. Ако искаш по-евтинко виж http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=28366

Аз пак ви подсещам. Попитайте производителя или търговеца на този продукт.

За съжаление все още няма отговор на някой, който си е купил такова нещо. Но сега може да благодарите на хората, отговорили до тук!

ebahti - майстор
Градинар написа:
ако ви дойдем на гости аз и ArturDent, мъже по над 100 кила и се облегнем на него....

Може ли и аз,може ли??? :)
Transporterr - специалист
Transporterr написа:
лепи смело с лепило флекс, но за разглобяването не пускай тема :)
а за боядисването пробвай с фасадна боя, би трябвало да издържа на намокряне
това не е като да не е "смислен отговор" ама всеки различно го чете
svetoslavoff - специалист
БИх използвал ТОП МИКС бяла шпакловъчна смес на Теразид за отвън, виж topmix.bg. За лепене(ако се налага) имат разни продукти, вкл. и термоустойчива смес.
Лек ден!
Mike - специалист
В петък специално минах през баумакс да го погледна.
Честно казано боядисано си е с обикновен фасаген според мен.
Само за придаване на фасон.
надяват се, че висока температура ще има само около скарата. Ама то там така или иначе ще си се опуши.

Градинар вземете ме, и мен де. И за съм над 100. От мен пържолите от вас виното, от dmilanov барбекюто :partyman:
Градинар - специалист
oфф

Събрахме се! Аз ще взема карти :-)
Обаче с това барбекю май ще трябва да палим огън на земята. Освен ако не извадим Transporterr от канала да напляка набърже едно... ама като го знам и той колко е бърз.:lol: Тамън за Великден
EDI - майстор
Ейййй, не ви е срам дори, тъкмо миналата година бях наближил 100-те, сега се сетихте, като спаднах. :lol: Според мен барбекюто ще си върши работата, за която е предназначено, независимо дали има кусури или няма.
stanoevus - напреднал
Здравейте,аз имам подобно барбекю,от една българска фирма не знам дали пазя контактите,Ползвам го вече 3 години може да седи и без навес над него ,боядисва се с фасаген като се зацапа общо взето супер.Единствения недостатък е че не можеш да палиш огън на него,работи само с дървени въглища,най-много малко чамови разпалки за да разгориш въглищата.
Дано съм бил полезен.
Поздрави

Тема "Барбекю от bauMax" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: