Всички въпроси за вилата.
Градинар - специалист
stanoevus написа:
Здравейте,аз имам подобно барбекю,от една българска фирма не знам дали пазя контактите,Ползвам го вече 3 години може да седи и без навес над него ,боядисва се с фасаген като се зацапа общо взето супер.Единствения недостатък е че не можеш да палиш огън на него,работи само с дървени въглища,най-много малко чамови разпалки за да разгориш въглищата.
Дано съм бил полезен.
Поздрави
Въпреки, че не аз съм задал въпроса. Както и няма да си купя това барбекю.
БЛАГОДАРЯ за отговора!
tedi1 - специалист
Градинар написа:
oфф

Събрахме се! Аз ще взема карти :-)
Обаче с това барбекю май ще трябва да палим огън на земята. Освен ако не извадим Transporterr от канала да напляка набърже едно... ама като го знам и той колко е бърз.:lol: Тамън за Великден
Ами за по сигурно сложете една джанта в багажника/за справка темата за барбекю от джанта на камион/.
Градинар - специалист
Аз в колата си имам :-)

Изображение

Изображение
tuninghuman - специалист
Аз ползвам ето такова ... имам го от 2 години и е пушка. И с дървени въглища и с директно по-тънки дръвца за огрев. Палил съм го около 40-50 пъти. Резулататите са страхотни всеки път.

Изображение

Изображение
rockwall - майстор
сега попаднах на тази тема и видях, че съм цитиран, без да съм видял
И ТО С ТЕКСТ, написан в друг форум, затова и реагирам с такова закъснение

АНТОНЕ, отдавна не ползвам различни никове, а и ако ползвах, едва ли щеше да има смисъл да го правя, ако се самоцитирам от новите... виж в ПРОДАВАМ раздела има една заключена тема, в която някой сам се пита и си отговаря ... коя ли е ????

Не знам какво си мислиш, че продават във Баумакс, но имах с тях среща на Стройкото още преди да почнат да строят магазините, а доколкото знам във Берковица скоро нямат намерение да строят, така че сигурно ги следя по-редовно.

Скоро ще имам добра изненада за теб, но засега ще остане в тайна ...
FMaster - специалист
tuninghuman написа:
Аз ползвам ето такова ... имам го от 2 години и е пушка. И с дървени въглища и с директно по-тънки дръвца за огрев. Палил съм го около 40-50 пъти. Резулататите са страхотни всеки път.

Изображение

Изображение
Колега да попитам тоя цилиндър отдолу на барбекюто за какво е, и откаде и за колко парички го купи т'ва bbq?
rockwall - майстор
нашето е такова и го имаме поне от 10 години

Изображение

скоро взехме и за подарък на един приятел същото (мисля че беше от баумакс)
за около 50 лева - във всеки по-голям строителен магазин има - само се уверете че взимате с чугунена плоча.

Единственият проблем, който имахме беше с тези 3 -те чугунени елементи, върху които се слага плочата и които са на 3 степени/етажа, за да се променя височината от огъня до пържолите. Виждат се как стърчат и на тази снимка - само те дадоха фира, защото са чугунени, а получиха удар с плочата и се изпочупиха лека полека, но преди да ги унищожим напълно, си направихме същите (че и няколко вповече) от 3мм стоманени шини (по последното оцеляло чухунено за модел) и стана даже по-добре отколкото беше като ново.

Резервните още си стоят неупотребявани - ако някой е закъсал - ще се пазарим. :snakeman:

Приятелят ни, когото зарадвахме с подарък също е много доволен и ни благославя вече над година всеки път когато у тях замирише на скара

Хайде наслука

Тема "Барбекю от bauMax" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: