Искам най-откровенно да ви кажа че това което сте направили и това което правите заслужава истински адмирации!Два пъти препрочитам темата ви и истински ви желая да имате дълголетие за да се радвате на това бижу,което сте сърворили!
JuliS написа:спалнята е романтична. Такава и е идеята. Спалня под покрив в кънтри стил. Затова е с розичКОв и дантелен привкусМного ми харесва как се е получил ската на покрива, БРАВО.Аз също харесвам такъв тип пресичане на двата ската и на вилата си направих същата форма, но с плоскости ОСВ.Пискюлите също са част от романтизма...но няма вероятно да стоят там. Понеже все пак не е дозавършено само съм ги закачила
Както и импровизираната антена от тел...в ъгълчето.
Лампата е от РVС - по скоро полистирол 1мм. Много интересен акцент според мен. Има и още такива дребни акцентчета...но не искам да ви ги показвам докато не стане готова спалнята като цяло. Чакам да се стопли че да боядисам парапета, скрина и леглото в бяло. Както вероятно ще сменя первазите на пода с бели. Яд ме е че не се сетих че в нашият случай подовите первази не затварят ламината а стените като визия.