• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 34
Всички въпроси за вилата.
Искам най-откровенно да ви кажа че това което сте направили и това което правите заслужава истински адмирации!Два пъти препрочитам темата ви и истински ви желая да имате дълголетие за да се радвате на това бижу,което сте сърворили!
EDI - майстор
JuliS написа:
спалнята е романтична. Такава и е идеята. Спалня под покрив в кънтри стил. Затова е с розичКОв и дантелен привкус :-D Пискюлите също са част от романтизма...но няма вероятно да стоят там. Понеже все пак не е дозавършено само съм ги закачила :-D Както и импровизираната антена от тел...в ъгълчето.
Лампата е от РVС - по скоро полистирол 1мм. Много интересен акцент според мен. Има и още такива дребни акцентчета...но не искам да ви ги показвам докато не стане готова спалнята като цяло. Чакам да се стопли че да боядисам парапета, скрина и леглото в бяло. Както вероятно ще сменя первазите на пода с бели. Яд ме е че не се сетих че в нашият случай подовите первази не затварят ламината а стените като визия.
Много ми харесва как се е получил ската на покрива, БРАВО.Аз също харесвам такъв тип пресичане на двата ската и на вилата си направих същата форма, но с плоскости ОСВ.
JuliS - специалист
Боян Калоянов написа:
Искам най-откровенно да ви кажа че това което сте направили и това което правите заслужава истински адмирации!Два пъти препрочитам темата ви и истински ви желая да имате дълголетие за да се радвате на това бижу,което сте сърворили!
Благодаря! Много мили думи! Дай Боже наистина да имаме време!

ЕДИ - вярно че ската е същият. Добре е станала и твоята стая. Много ми хареса лампата. Хубаво е и с ламперия. Зависи от целите на помещението... при нас надделя романтизма :-D
EDI - майстор
Много добре сте го направили, да си го ползвате със здраве и за спане понякога :-D .Моето помещение е на вилата и затова избрах дърво, пък и го обичам.Лампата е самоделка от парчета останали летви, ама не е довършена още.
JuliS - специалист
портала ни вече е готов. За първи пръв мъжът ми прави овал. Не бъдете много критични :cool:
Изображение
Изображение
JuliS - специалист
а тук започваме да правим ламперията. Взехме МДФ ламперия от практикер - "арктически ясен" Много е ефектна...обаче наистина е направена от фазер и хартия :evil:
Изображение ИзображениеИзображение Изображение
Изображение
JuliS - специалист
а това видяхме през прозореца сутринта в неделя като се събудихме...
за такава гледка , как да не смениш града?! :-D
Изображение Изображение
Изображение Изображение
това са снежните ни кучета. Новото попълнение в нашето семейство. Те ще са ни охрана :-D ако ги обучим естествено- засега се справяме добре само с разглезването!
JuliS - специалист
Изображение Изображение
ето ги маймуните. Тара и Айра. само на 2 месеца :-D
а това е новият им дом...естествено скован от палети
Изображение
EDI - майстор
Браво, свода е станал идеален, аз съм виждал свод, направен от уж майстори, дето арката няма никаква симетрия.А за гледката без думи.На колибката и сложете едни битумни керемиди, ще стане идеално.Що не мушнахте една вата под ламперията, гледам има място или това е вътрешна стена.
JuliS - специалист
Нали са северни кучета. Решихме че изолация не им трябва. Те още не живеят в нея,защото са бебенца. Живеят у дома и си ги носим в кошница на ранчото събота и неделя. Къщата е като попораснат още малко и се изнесем за постоянно там. Засега влизат вътре и спят в дъното на едно бебешко дюшече ама като поискат. Иначе си спят през нощта в коридора.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 34

Тема "Вече не питам за бунгало - а за нещо повече!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: