• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 34
Всички въпроси за вилата.
EDI - майстор
Аз за ватата имах предвид в помещението, дето редите МДФ ламперията, не за малките сладури. :lol:
JuliS - специалист
Вътрешна стена е. Там ще е стълбата за спалнята горе. И за да не се цапа стената от малките пръстчета...решихме ламперия. Но не помислихме че с черен маркер ще стои направо като шедьовър :-D Дано и малкият не си го помисли :roll:
EDI - майстор
Е, това са рисковете на възрастта......може художник да стане...... :lol:
JuliS - специалист
и така.... измина още една събота и неделя...
да покажа, а??? :-D :-D
гредите са китнати и изшкурени до блясък...колко пепел и прах изядох, не е истина...
Изображение
Изображение
остава да сложим само затварящите лайснички към гипскартона..., но другият път
Изображение
сложихме стълбата... естаествено само за да я премерим
Изображение
има шкурене, китване и лакиране. Купихме бял лак на водна основа...така смятаме че ще я "белосаме" а жилките на дървото ще останат и ще се доближат максимално до бялата ламперия.Само се притеснявам, че китът ще прозира... но това ще го остановя чак идващата събота и неделя :mrgreen:
Изображение
монтирахме лампата в стаята...
Изображение
и даже светна :lol:
Изображение
Изображение
и луничките в нишите....
Изображение
Изображение

естествено не мина без каръщини.... Едната кучка тайно изкопа кашона на секцията, и за зла участ се уцели бяла вратичка най-отгоре... :snakeman: но то без бели не може... ще и мислим декорация като и дойде времето
JuliS - специалист
ето ни и нас след празницине. :-D С гордост мога да отбележа , че почти имаме дневна. Естесвено... нямам перде още... сложила съм едно старо нда не е без хич...ама така и не реших какво ще е. Мисля още.
Масата и столовете са по поръчка и те още не са готови...но не може да не се похваля с постигнатото тия дни!

фототапета ни озори...уж лесно... ама направо ни взе здравето. Много бързо дърпаше лепилото
Изображение
Изображение
закачихме и часовника... хвана ме яд онзи ден видях в денси много по готин от тоя...обаче вече го бях купила...и ме досрамя да си взема още един. :cool:
Изображение
тук съм снимала част от ламперията обикаляща стаята. Още няма тапети нагоре...а дивана е шлопнат в нищото...ама трябваше да го вземем от мебелният магазин, защото престоя там повече от месец...
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Ето и готовата дневна
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
и само леко да намекна за кухнята...
но за нея - следващият път повече
Изображение
JuliS - специалист
току що ми изпратиха снимка на готовата ми вече маса... :-D
ИзображениеИзображение
много и се радвам.
сега чакам да довършат и столовете и да ми ги изпратят!!!!!
JuliS - специалист
ето и столовете към масата. Вече са готови днес са ми ги изпратили утре ги чакаме. Естествено с голямо нетърпение :-D
Изображение

това е фирмата , която ми ги прави
http://www.mebeli-leizi.com/

работят много качествено и бързо. Супер доволна съм че попаднах на тях. Навсякъде правят конфекция...тия обаче са нестандартни и новатори. Поне на мен много ми допаднаха.
Дори куриера не натоварва много. За писалището ми излезе 17лв. куриерската услуга а е 50кг

утре ще видим масата с 2 стола колко ще излезе :-D

П.П. Куриера за масата и столовете ми излезе 26лв :-D Супер доволна съм... като знам , че същият куриер Еконт ми взима 8лв за 50 химикалки :snakeman:
annynik - помощник
браво Джули =D>
фототапета обаче май претрупва стаята ...
правихте ли нещо друго на чешмата за да скриете коритото? не видях повече снимки.
JuliS - специалист
ее...чешмата не сме още...чакаме да се стопли трайно и тогава. Но първо имаме тераса да правим, барбекюто да подновим...чешмата ще е на лятос мисля :?
Колкото до фототапета - исках да ми е цветно. Исках да ми е различно и мисля че се получи точно така както го исках :-D Ама то нали знаеш...на шаренко се радваме някои!
FMaster - специалист
Евала, чета темата и толко ви се кефя, че не ми са правят забележки :drinkers: ... иначе ви се очертава едно проблемче, на това ново строителство, с тая веднага положена топлоизолация и дограма ... това незащитено дърво ще поеме доста от строителната влага, има и слягане ... дано сте късметлии! Искренно ви пожелавам със здраве да си я ползвате ... става страхотна и мерака ви е завиден! А чешмата ви е цветето ... =D> :prayer: =D>
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 34

Тема "Вече не питам за бунгало - а за нещо повече!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: