Здравейте Колеги, това ми е първото мнение в този форум! Чета го от доста време и само мога шапка да ви сваля
. Ето и ме и мен и мойта идея за Вилата! Тя се намира след Сливница- с.Алдомировци и след него има едно за мен страхотно селце с. Радуловци! Знам че има много теми по този въпрос четох доста, но държа да имам собствена тема по този проект защото съм новак и подробното обяснение хич няма да ми е излишно. Та за въпросния проект... преди време дядо ми беше построил дървен навес за дърва.. аз го бутнах и сега искам да построя нещо като стая с барбекю! Дори си нямам идея как да започна... имам няколко идеи със снимков материал които сега ги качвам! Проблема е че дори не знам колко е голямо мястото ще ви кача снимки на мястото надявам се да го определите до колкото е възможно! Интересува ме колко труд ще трябва дали само дружинка приятели ще го направим горе долу колко пари ще излензе и т.н.... Благодарности предварително!

Колеги това е мястото което е замислено за тази идея, но както ви казах незнам колко квадрата е
!
Идеята ми е да го направя като стаичка от едната страна барбекю от другата да мога да сложа една малко масичка с 1 сотлче! Куфраж ли трябва да правя плоча ли да избиваме... стените как да се направят... и най вече покрива дали е да е дъвена постройка.. хем искам да е хубаво хем практично и по лесно! Идеята ми е също това да става за зимата! Дори да е дървено може с перци-глас или ytong не съм наясно с цените на материалите... ПОМАГАЙТЕ! Със мен ще има 1 дядо дърт майстор който ще помага ама искам идейно да го имам готово и да знам какво правя! Много ще съм ви благодарен !!!
Ето и идейна снима свалена от този форум от 1 колега

Колеги това е мястото което е замислено за тази идея, но както ви казах незнам колко квадрата е

Идеята ми е да го направя като стаичка от едната страна барбекю от другата да мога да сложа една малко масичка с 1 сотлче! Куфраж ли трябва да правя плоча ли да избиваме... стените как да се направят... и най вече покрива дали е да е дъвена постройка.. хем искам да е хубаво хем практично и по лесно! Идеята ми е също това да става за зимата! Дори да е дървено може с перци-глас или ytong не съм наясно с цените на материалите... ПОМАГАЙТЕ! Със мен ще има 1 дядо дърт майстор който ще помага ама искам идейно да го имам готово и да знам какво правя! Много ще съм ви благодарен !!!
Ето и идейна снима свалена от този форум от 1 колега