• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 28
Всички въпроси за вилата.
vancho20 - специалист
Така ще изглежда моето б-ю с пещ
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Добре искам да е куполна пещ ще се използва за пекане на агнета но не искам да я опалвам директно вътре във огнището а да се подгрява по друг начин например като огъня гори под дъното на пеща. :)надявам се да ме разбра правилно .
iva6ki - специалист
Аз те разбрах ,имах такава с печени тухли но там по принцип огъня е постоянен като кладе се отдолу и отгоре си има комин
като се пече час и половина обръща се и се връща за около час замазва се само вратата отпред и те са големички за две или повече тави като се поставят отстрани на дупката.Такава ли имаш предвид :?
EDI - майстор
http://www.bgremonti.com/forum/viewforum.php?f=101 тук има специалисти, bars, попитай ги, хората помагат, ние сме любители.
SEV - специалист
EDI написа:
http://www.bgremonti.com/forum/viewforum.php?f=101 тук има специалисти, bars, попитай ги, хората помагат, ние сме любители.
Едва ли ще помогнат,"пазили си хляба".Много ми е странно отношението на тези хора,ако и най вероятно са правили като поръчка такова нещо,как скриват нещото,не пускат собственика да разгледа съоръжението или изкупуват всички ролетки та да не може да мери.Най малкото е наивно,да не правим държавен преврат че е толкова конфедициална информацията,помогнете кой със съвет кой с каквото може или не цапайте темата,времето ще покаже дали е била безполезна.Нищо лично към никой(не ме разбирайте погрешно)но не ми се връзва с моите морално-етични критерии да се пише на лични че всичко ти е ясно и си на "ти" с материята и същевременно да питаш в темата кое как става.Благодаря на всички отзовали се,на всички които тепърва ще се отзоват и разбира се на всички които знаят и не казват,гледат сеир(типично балкански синдром)и те да са живи и здрави.Аз ще си я направя мерейки от старата кирпичена пещ на баба ми която я има от както се помня(на 31 години съм)и е опекла много агнета и какво ли не,та въпросната е построена от нея,нищо че тя не е завършила в "НАСА -Изработка и изпълнение на космически пещи"-едва ли не.
Останете със здраве.
SEV написа:
EDI написа:
Едва ли ще помогнат,"пазили си хляба".Много ми е странно отношението на тези хора,ако и най вероятно са правили като поръчка такова нещо,как скриват нещото,не пускат собственика да разгледа съоръжението или изкупуват всички ролетки та да не може да мери.Най малкото е наивно,да не правим държавен преврат че е толкова конфедициална информацията,помогнете кой със съвет кой с каквото може или не цапайте темата,времето ще покаже дали е била безполезна.Нищо лично към никой(не ме разбирайте погрешно)но не ми се връзва с моите морално-етични критерии да се пише на лични че всичко ти е ясно и си на "ти" с материята и същевременно да питаш в темата кое как става.Благодаря на всички отзовали се,на всички които тепърва ще се отзоват и разбира се на всички които знаят и не казват,гледат сеир(типично балкански синдром)и те да са живи и здрави.Аз ще си я направя мерейки от старата кирпичена пещ на баба ми която я има от както се помня(на 31 години съм)и е опекла много агнета и какво ли не,та въпросната е построена от нея,нищо че тя не е завършила в "НАСА -Изработка и изпълнение на космически пещи"-едва ли не.
Останете със здраве.
koлега не се ядосвай хора печет и в трап какво толко сложно има зидай пък каквото стане,
аз съм почнал останал ми е комина питах един два пъти мълчание затова не питам няма да правим космически кораб да фукционнира идеално :)
stenmark - специалист
СЕВ Много точно си написал всичко.Еди недей препоръчва нещо без да си ползвал услугите му!В този сайт се натяква че не е направиси си сам и ако желаяеш нещо сори,плати и тогава.Има човек от този сайт и поиска съвет и като му скочикаха,мале мале.
EDI - майстор
Точно това ми бе мисълта, защото виждам уникална и неповторима стилистика в постовете на hailo и bars, затова го пратих там и да се досетите какво общо намирам между двата ник-а.И темата на SEV е там, видях елита как го отряза, та затова. :lol:
iva6ki - специалист
Ако споделиш какво точно искаш от пеща (освен да харани 15+ души) имам предвид дали куполна,насрешно или странично
разположена,ще се прави ли чевреме или само скара има ли бъдеща идея да има моторизиран шиш има много идеи за въртене било то с воденично колело или замаскирано такова с ток как си я представяш отпред със свод или правилен отвор.
Проекти надали има някой понеже сме самодейци ,но ако дадеш по конкретна информация в духа на форума ще ти спретна едно чертежче за ден два пък натам ще го развиваш което не ти допада :feuer:
stiv1961 написа:
iva6ki написа:
ще ти спретна едно чертежче за ден два пък натам ще го развиваш което не ти допада :feuer:
Искам и аз :)
аз ще го пусна във форума :-D няма да е на лични със сигурност:partyman:
Последна промяна от iva6ki на ср апр 13, 2011 7:20 pm, променено общо 1 път.
stiv1961 - майстор
iva6ki написа:
ще ти спретна едно чертежче за ден два пък натам ще го развиваш което не ти допада :feuer:
Искам и аз :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 28

Тема "Барбекю с пещ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: