• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 28
Всички въпроси за вилата.
stenmark - специалист
56 са тухлите.При мен не стигнаха 3 от тоя модел.И ми трябваха още 2 от друг вид ,тях ги цепих на две за отпред/чело/.
kirililiev80 - напреднал
на мен изгрева ми стигна само за пода купола събра 250 единички от старите плътни.в неделя като я палих последно сложих 3 цепеници в 9:00сутринта днеска е сряда и още се усеща топлината в нея.
Привет на всички.Понеже следя темата с голям интерес и благодарение на форума се захванах и аз с проект "Барбекю и пещ" пускам линк към албума на моя проект до сега.Всякакви препоръки и мнения ще са ми от полза защото не е завършен.Понеже нямам време снимки ще кача тук ако желаете друг път. http://liubaka78.snimka.bg/other/bbq.588568
iva6ki - специалист
То съвети... ти вече си поприключил работата :? ,но за изолация на пеща фолирана вата мин. 5см (колко повече толко по-добре) мин 50кг/куб. мрежа и измазване по вкус а за барбекюто беше хубаво поне пода да е от огнеупорни тухли и понеже гледам че имаш доста място една мивчица наблизо никога не е излишна
Барбекюто мисля да го облицовам с огнеупорни ,има едни тънки за камините.Иначе мивка съм предвидил до пеща където съм разкъртил като прозорче .

Прикачен файл

023233588.jpg
023233588.jpg (92.51 KиБ) Видяна 6109 пъти
iva6ki - специалист
Ако отвора на барбекюто е приличен над 70см можеш да помислиш за чевреме или нещо на шиш с едно водно колело от дясно било то бутафорно с ел. двигател или с помпичка да върти водата има много добри идеи

Прикачен файл

104220330421.jpg
Това ми е минавало през главата,но дали има някъде да продават готови колела.Отвора е 90 см.
kirililiev80 - напреднал
,но дали има някъде да продават готови колела.Отвора е 90 см.[/quote]
има готови мисля че са около 300лв.

Прикачен файл

images (53).jpg
images (53).jpg (11.67 KиБ) Видяна 6127 пъти
kirililiev80 - напреднал
kirililiev80 написа:
,но дали има някъде да продават готови колела.Отвора е 90 см.
има готови мисля че са около 300лв.[/quote]
на моята фурна случаино ми остана място около 60см.,и аз мисля да му сложа едно колело за барб-то .http://kirililiev80.snimka.bg/hobby/furna-pesht.587057
iva6ki - специалист
Мисля че съм виждал по околовърсното на София ,но май са цифри май е по-добре ти да си го спретнеш

P.S. Не видях отговорите ,но предполагам че при дърводелец би излязло доста по добре и по евтино
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 28

Тема "Барбекю с пещ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: