• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 28
Всички въпроси за вилата.
bulhomes2 - майстор
Яааааа... Тая Юка до барбекюто на колко години е? Там при Вас и палми съм виждал да виреят.
stoicho_k - напреднал
Юката е на доста години, може би 15 и нагоре. Доста години не цъфтеше, но от 4-5 години цъфти всяка година, но стеблото и е проблемно, прекършва се, и за това съм я вързал за колоната на асмалъка :-D
merakliq - специалист
EDI написа:
Стараем се..... :lol: Това ми е почивката от умствения труд /такъв ми е занаята/.Като хвана инструмента и си направя нещо, усещането на удовлетворение и отмората са незаменими. :partyman:
Много добре казано. При мен е същото.
:partyman:
EDI - майстор
Преди малко премерих огнището, за да съм по-точен.Входа на камерата е 90 ширина, 75 височина.Дълбочината е 90.Комина е със сечение 40Х35, вътре е шпаклован.Височината е някъде под 2 метра.ЗВместо S-ка направих следното.Като иззидах с ИТОНГ-а стените, отгоре направих кофраж и излях бетонна гривна, която влиза в горивната камела отзад и от двете страни с 15-ина сантиметра.Така се получава дето му викам димен зъб и там въздуха явно се завихря и тегли добре.
Transporterr - специалист
това сигурно побира 1 кубик дърва :-D
EDI - майстор
Абе ,бая големичко е, ама техническото задание от "техническия ръководител" :-D включваше да влезе казана вътре и да могат да се варят и буркани.Нещо като две в едно.Бая дърва събира, ама не съм го пълнил много.Вече 4-5 години горя разни остатъци от ремонта на къщата и нямат свъшване, що прозорци, рамки и греди изгоряха, и още има.Ето го чудото на техниката, барабар с казана и пиростията.
тарикатска работа :wink:
filmatoplo - майстор
Супер е :) , пуши не пуши -бая песни казахме вчера пред мойта камина :partyman:
filmatoplo написа:
Супер е :) , пуши не пуши :partyman:
:?
filmatoplo - майстор
Супер е на Еди казвам ,пък за моята казах че- пуши,не пуши , пак изкарахме празника :lol: .пък той пушека е и от мръвките. :wink:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 28

Тема "Барбекю с пещ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: