Бараката ми трябваше да си събирам "неща", които в момента ми задръстват къщичката. Първи опит ми е. Един вид репетиция за нещо по-голямо.
Работя сам (жената помага, всичко боядисано е нейна работа), събота и неделя, затова става бавно.
Понеже не живея там, използвам само ръчни инструменти (всичко трябва се прибира в колата вечер).
За сглобките използвах патентни болтове и планки - според което ми се види подходящо за случая.
Общата цена на материалите е около 1500лв. (не съм смятал бирата
) което за 9 кв.м. прави по 170 лв. на квадратен метър площ без труда - на мен ми се вижда много?
Работя сам (жената помага, всичко боядисано е нейна работа), събота и неделя, затова става бавно.
Понеже не живея там, използвам само ръчни инструменти (всичко трябва се прибира в колата вечер).
За сглобките използвах патентни болтове и планки - според което ми се види подходящо за случая.
Общата цена на материалите е около 1500лв. (не съм смятал бирата

Прикачен файл
Проектът не е пълен - няма ги паянтите например, но ми помогна да си сметна необходимите греди, сглобки, наклон на покрива и т.н.
аProject.JPG (37.23 KиБ) Видяна 10365 пъти
Последна промяна от kborisov на пон юли 18, 2011 10:29 pm, променено общо 2 пъти.