• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 26
Всички въпроси за вилата.
stiv1961 - майстор
IJAN написа:
Тани,къде точно се монтира този праг-отстрани или отдолу на касата.Става дума за ПВЦ дограма-отстрани има отвори за конденза -за това ми е чудно къде точно се монтира този праг,каква форма има-за първи път чувам за такъв праг който се монтира допълнително.
Вместо Тани/днес има Рожден Ден/да ти отговоря аз например.Касата се прави П-образна и отдолу се монтира алуминиев праг посредством две пластмасови сглобки,фиксиращи прага към касата.Поне при ,,Вивапласт" е така.
Снимката е произволно избрана от нет-а :)
IJAN - специалист
stiv1961-Благодаря много
Тани - модератор
Илиян Илиев™ написа:
Сега и на ощипани госпожици се правим. :lol:

Мненията за които един от модераторите даде предложение да ги задели в отделна тема, ако автора на тази ги почувства като оф.

Хайде сега да си спомним кой модер даде предложението.
Ами помислих , че за прага на дограмата питаш!

Наистина съм пропуснал да дам линк , за което моля да бъда извинен! Погледни си обаче в собствените мнения и лесно ще намериш темата!

viewtopic.php?f=16&t=34665
stiv1961 - майстор
Ето и пресни снимки на врата с алуминиев праг:
Тани - модератор
Съжалявам , но днес имах лични проблеми и не успях да снимам !
kirofabv - специалист
Много ми хареса темата и най-много ми хареса отношението на 4040 към всички, които повтаряха през 2 поста, че майсторите са калпави и майсторите не стават, и че майсторите незнам-си-кво-си вместо да кажат КАК по дяволите се прави, КОЕ е сбъркано, ЗАЩО не трябва да е така и как ТРЯБВА да е. Вярно, че трябва да има критика, но е добре само когато е градивна !

Давай напред 4040 защото си си го направил с тея две ръце, а това е достойно за уважение ! =D> :)
Прочетох цялата тема от чисто любопитство и супер се изкефих. Със здраве да си я ползваш виличката!
4040 - специалист
мерси,мерси е това е коментар :partyman: почти всичко ми е минало през ръцете и ми е страшно приятно като погледна резултата е има още много работа но и това не е малко дето е свършено а и посвършиха парите и строежа малко изостана но здрава да е :partyman: :axe: .
Изчетох цялата тема ,
Сега първо да кажа поздрави на "майстора" и да си я ползва със здраве.
Радвам се ,че с леки залитания ,но нямаше караници във форума.
Все пак форума е направи си сам , а не "оплюй майстора". Възможно е ако няма голямо цунами да си пие ракията дълго време на вилата.
Аматьорите допускат и грешки ,но моля ви бъдете малко по благосклонни.
Похвално е начинанието все пак .
4040 Наздраве и леко ти завиждам но благородно ,имам едно местенце в Атия но все не ми стига ентусиазъм или по точно ми го смъкват:lцl: :lцl: [-o<
Явно ще чакам темата , когато някой от скука си построи МОЛ :partyman:
Хайде пиши накрая какъв е масрафа/сметката без мастиката / :?
4040 - специалист
написал съм почти всичко,е може да съм изпуснал нещо :?

Прикачен файл

DSC01398.JPG
4040 - специалист
а бе майстори, няма ли да драснете някоя рецензия??? :? :?:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 26

Тема "Човек от скука си строи вила" | Включи се в дискусията: