Всички въпроси за вилата.
Тани - модератор
Благодаря ти! Дори вече се сетих какво представлява - трябва да е активен нали? И е свързан с помпата на басейна , иначе не си го представям, Няма как да стане на принципа на скачените съдове!
kabel96 - специалист
Това е "помещение" където се стича водата от целия преливен улей.Отгоре е равен с разлика 1-2мм в нивото а под решетката е с наклон към компенсатора.Като влезете водата прелива и се събира там. А там е смукателя на помпата и след това филтъра и накрая излиза през дънните дюзи в басейна.Там се и утаява част от боклука а аз съм сложил и 6 бактерецидни лампи.
Тани - модератор
Благодаря!Точно на този принцип си го представих !
fotenliev - специалист
колега кабел 96 от асеновград съм пусни снимки от твоя басейн да видим как е направен и на компенсатора и на преливника ще съм ти много благодарен

Прикачен файл

Ravda8.JPG
kiko64 - напреднал
Имам такъв въпрос:
Изискват ли се строителни разрешиелни и какви?
Ако за басейн се изискват , за "бетонен резервоар за вода" искат ли се?
ArturDent - Почти Безобиден
Зависи от кубатурата - търси в Закон за устройство на територията (ЗУТ)
bulhomes2 - майстор
Строителни разрешения се изискват. Проект не се изисква (за над 100 куб.м. се изисква). Дори и за ограда различна от телена се изисква строително разрешение. Ама не знам какво те притеснява това. Басейна излиза над 15-20 000 лв, а разрешението едва ли ще ти излезе повече от 500 (моя архитект спомена около 300), така че ... щом си тръгнал да правиш басейн едва ли ще те сбъркат 500 лв.
4040 - специалист
fotenliev написа:
/
идеален е :partyman:и много здраве за всички =D>

Тема "Басейн на вилата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: