Ako изкарваш на пазара е ясно, но ако е само за семейството 700м2 е прекалено много. Изисква и много труд, а продукцията няма да я оползатвориш. Аз напримeр се оправям с 50-60m2 за зеленчуци и в пика на сезона раздавам на приятели.
- 1
- 2
Всички въпроси за вилата.
Johny
- майстор
16 мнения в "Въпрос касаещ дебита на тръба"
HASSEN1488
- помощник
Точно това беше и моята първоначална идея, само дето си мисля дали водата няма да рови, но се надявам като сложа на всяко излизащо на повърхността разлконение по един кран да се регулира напора.
Иначе не правя бизнес, за мене си ги гледам зеленчуците.
А възможно ли е всички видове зеленчуци да се напояват капково, например спанак в едната леха и до нея лук за глави, чесън и т.н.?
А възможно ли е всички видове зеленчуци да се напояват капково, например спанак в едната леха и до нея лук за глави, чесън и т.н.?
kapanec
- специалист
HASSEN1488 написа:Точно това беше и моята първоначална идея, само дето си мисля дали водата няма да рови, но се надявам като сложа на всяко излизащо на повърхността разлконение по един кран да се регулира напора.Мисли за какпково там е истината,миналата година си напаравих на зеленчуците и на малините и за това тая година слагам на лозето и ягодите .ако си сложиш и програматор няма нужда си ходиш всеки ден .аз си ходя на вилата събота и неделя
HASSEN1488
- помощник
Ходенето не е проблем, аз там си живея.
Днес ще поразгледам оферти из специализираните магазини, за да видя какви са възможностите.
Днес ще поразгледам оферти из специализираните магазини, за да видя какви са възможностите.
Stefan_62
- майстор
HASSEN1488 написа: А възможно ли е всички видове зеленчуци да се напояват капково, например спанак в едната леха и до нея лук за глави, чесън и т.н.?По принцип е възможно, но не за всички е продуктивно. Различните видове зеленчуци изискват различен режим на поливане. Краставиците изискват почти всекидневно поливане, пипера, доматите, патладжана и др. 1-2 поливки в седмицата и то пак зависи в какъв вегитационен период се намират/това ти го давам като пример, а не че при тях не е продуктивно/, а колкото до спанака, лука, чесъна и др. листни зеленчуци, тях спокойно можеш да си ги полееш чрез дъждуване/ ето при тези не, че е невъзможно, но според мен е непродуктивно/. И въпреки всичко при някой зеленчуци не трябва да се прекалява с поливките, защото се разваля продукцията. Просто си направи една сметка кое изпълнение ще е най-изгодно за теб/финансово, практиччески и като продуктивност/ и действай

- 1
- 2
Тема "Въпрос касаещ дебита на тръба" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература