• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 62
Всички въпроси за вилата.
Стефко - специалист
Както е тръгнало, дано си опечеш коледната пуйка в него :lol: Много интересна тема, но аз още не съм достигнал тоя етап.
stiv1961 - майстор
Стефко написа:
Както е тръгнало, дано си опечеш коледната пуйка в него :lol: Много интересна тема, но аз още не съм достигнал тоя етап.
Кой, аз ли :) , мисля за Голяма Богородица да има реални снимки, а преди това пробни с нещо по- малко та да не ме е яд, че е сурово или изгоряло :-D . Е, в тая държава няма нищо сигурно :sad:
tany3dj - напреднал
Поради огромния интерес от страна на строящите пещи артикулите са изчерпани и се очаква внос :-D
tany3dj - напреднал
А пък показаната по-долу пещ продават при нас готова /внос от Гърция/. Покритието на купола ми прилича на някакъв вид мозайка или по-скоро ми наподобява асфалт. Някакви предположения какво е?

Прикачен файл

461.jpg
461.jpg (46.37 KиБ) Видяна 4522 пъти
hidrazin - майстор
Със сигурност не е асфалт. По-скоро от рода на мозайката - някаква посипка.
:partyman:
jekasus - майстор
Владо туй нещо дали ще издържи на горещо?
ХИДРОТОП е двукомпонентна изолация, представляваща воден разтвор на композитен материал от ЕPS гранули, SBS модифициран битум, специални пълнители, армиращи влакна и втвърдител.

Имам само едно сглобено купешко барбекю, а като гледам и тая пещ е от същия материал + някоя-друга тухличка за украса и не знам от какво ги правят.
Огнеупорен бетон? :?
Прикачен файл:
DSC_0493.JPG
VLADO66 - майстор
Писал съм на какво ми прилича,много ясно че ще се спихне,знам ли.
stiv1961 - майстор
Това е от днес, много жега, само за басейн е времето :)

Прикачен файл

230620121780.jpg

Прикачен файл

230620121779.jpg

Прикачен файл

230620121778.jpg

Прикачен файл

230620121777.jpg

Прикачен файл

230620121776.jpg
  • 1
  • 18