• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 34
Всички въпроси за вилата.
vikingt - помощник
Явно новото помещение ще има по-различна роля от това, което си мислех. Така няма ли да дублирате една и съща функция за две помещения - хола в къщата и тук?
Къде си пиете ракийката в топлите месеци, така набързо, небрежно?

За част чуденките в цялата картина:
Решението за тавана бих обвързал с решението за подовия перваз.
Във връзка с тапетите - с какво ще облечеш прозоречния перваз?
svetoslavoff - специалист
Леле, леле, JuliS,
След тая разходка с люцерна във възглавничките и корабни сандъци по пода мога да кажа само - горкият Мъж:(
Шегичка разбира се:)))
Да ви дава Господ здраве да довършите!
ПП Сетих се, че тук - Вн съм виждал интересен ламинат с шарка успешно имитираща много стари дъски.
докера - специалист
Има доста десени , имитиращи стари дъски :wink:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Има даже и такива , от които пода да излежда скован от съндъци или отломки от кораб даже ...
Изображение
Изображение
zlatko64 - специалист
докера написа:
Има доста десени , имитиращи стари дъски :wink:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Има даже и такива , от които пода да излежда скован от съндъци или отломки от кораб даже ...
Изображение
Изображение
Този ефект може да се постигне и върху истинко дюшеме до голяма степен. Ламината е отвратително нещо според мен, а цената на дюшемето не превишава особено тази на ламината. А и усещането на топлина под краката и проскърцването на дъските са незаменими.
VLADO66 - майстор
Бяло,бяло,бяло,камина,ПУФФФ,цвят на сено :wink:
докера - специалист
zlatko64 написа:

Този ефект може да се постигне и върху истинко дюшеме до голяма степен. Ламината е отвратително нещо според мен, а цената на дюшемето не превишава особено тази на ламината. А и усещането на топлина под краката и проскърцването на дъските са незаменими.
И аз така , но стана дума за ламинат , та за това ............ :-D
JuliS - специалист
Харесвам ламината. Неговата цялост, плъзгането на светлината... липсата на "фуги"....това се решение не бих променила.
На ей това му викам корабни съндъци :-D Точно това имах в предвид.
http://parket-bg.net/images/joomgallery ... 169359.jpg
Бялото показано по горе- също ходих да го гледам,но леко ме притеснява, че всичко което падне ще личи.
За повторението на функционалността - да, има, такъв, лек момент... но голямата стая/ новата ще изпълнява функциата за посрещане на много хора. Холчето си остава холче.Винаги имапоне 2 поколения хорав къщата - детето и ние :-D Гости...и ние.... баби и ние.... футболен мач с приятели ...и кафе с приятелки... Цветовата гама също има повторение...така прехода е лек и естествен, не е фрапиращо различен. Затова и казах романтичен стил. Успокояващо, леко и сантиментално. Естествено цветовете търпят промяна в наситеност и плавно преминаване - от червено в розово, от цвят на сено в пролетна трева....ех, спрете ме че се отплеснах пак :-D
А за лятото - нали пред самата къща направихме външно барбекю и маса с пейки.Цяло лято там си пихме ракийката - на теферич. Догодина, като почнем градината ще спретнем и една пергола, за по уютно. Не, че сега под дълбоката сянка на кестена и ореха не е уютно... напротив. :-D Но перголата ще изпълняваи функция за защита от внезапен летен дъжд...което... е малко вероятно за нашият климатичен пояс...но знае ли човек! :-D
на въпроса с перваза и прозореца- като стане ще обяснявам и показвам. Измислено е решението, само дето трудно ще ви го обясня :-D :-D :-D Затова за там - малко търпенийце.
Последна промяна от JuliS на съб сеп 22, 2012 12:00 am, променено общо 4 пъти.
radius - майстор
Колега/колежке, интервала ли не ти работи, малкотрудносечететака.
А ватата в покрива се предполага, че няма да се мокри, но трябва да се предвиди варианта да се намокри.
JuliS - специалист
Не, неработи, уж преглеждам след мен...ама.. съм пропуснала. :-D сори
Поръчала съм си бяла клавиатура но ще ми я доставят във вторник чак - в магазина в Севлиево се оказа бе бяла клавиатура няма!!!!!!!!
Извинявам се за неудобството
zlatko64 - специалист
JuliS, изпратил съм ти ЛС относно идеята ти за камина.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 34

Тема "Вече не питам за бунгало - а за нещо повече!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: