Всички въпроси за вилата.
Само поздравления! Вилата външно е перфектна, терена уникален. Вероятно за това време доста пари са налети тук.
За басейна. Явно парите не са проблем, и търсите синхрон в красотата. Не пречи да събирате мнения, но се съобразете със собствения си вкус. Ще взема отношение само за вътрешната част на басейна, за сега. Басейн е скъпо удоволствие. За това трябва да е направен красиво, с вкус, и най вече функционален. Труден е за поддържане. При положение, че се използва само наколко месеца през лятото. През останалото време е като паметник в двора. Ще си позволя да предложа нещо практично, според мен, което съм убеден, че ще се подложи на жестока критика. Предлагам вътрешно да се оформи с някаква цветна мазилка без остри части. Може и фаянсови плочки. Цвета е по ваш избор. На дъното се поставят плоскости от 2 см стиропор. Закупува се безцветен найлон, и се монтира вътре. прави се системата за почистване на водата с помпа, филтър, и с хлорни таблетки. Запълва се с вода, и горния край на найлона се оформя с накакво завършване на стените. След свършване на сезона, найлона се изхвърля. Така, до следващия сезон.
gogata1987 - специалист
Това с басейна и найлона звучи доста практично, но някакси не се връзва с луксозния вид на имота. Вярно, че само ползващите ще си знаят и ще го виждат, но мисля, че надали ще им е приятно. Малко ми идва като комбинацията, която видях в едни познати наскоро, а именно - стъклена дизайнерска масичка за хххх евро и дистанционни в найлончета върху нея [-X. Поздрави и без лоши чувства. :partyman:
tinalex - специалист
На старото басейнче всяка пролет боядисвах стените и дъното една ръка фасаген.Лесно и бързо.Това с найлона вероятно също ще свърши работа.Плочките за басейни някак си не ми харесват.Мисля да го боядисам с боя за басейн-има и българска на сносна цена.Някакви лични наблюдения?Или комбинация-тъмно дъно с плочки,но не за басейн,сини стени,дървен перваз.Жена ми смята че не е лошо да прилича на дървено ведро.
swot - специалист
Колега, пратих ти, преди известно време, ЛС. Дали може да го погледнеш?
Благодаря! :roll:
Хубава къща :)Още по хубаво място ,на метри от язовира :supz:
l_bonev - специалист
Поздравления за хубавата къща , двор и ограда, но нещо не ми се връзват, тези циментови балюстри със стила на къщата.Вярно е , че почети нямат поддръжка , но аз съм за дървото. Въпрос на вкус , иначе само адмирации. :supz:
ssk - напреднал
Къщата е страхотна...поздравления!
Сега за басейна. Овалната форма е супер. Размерите са добри, макар че ако ти се плува можеше да е с метър-два по-дълъг. Но не ми допада тая комбинация от боядисани стени, подови плочи и дървен борд. Но така или иначе ти плащаш и правиш нещата така както на теб ще хареса. Успех!
tinalex - специалист
stefan_01 написа:
Хубава къща :)Още по хубаво място ,на метри от язовира :supz:
За съжаление не съм на брега на язавир,това е ограда.Иначе много бих искал.
tinalex - специалист
l_bonev написа:
Поздравления за хубавата къща , двор и ограда, но нещо не ми се връзват, тези циментови балюстри със стила на къщата.Вярно е , че почети нямат поддръжка , но аз съм за дървото. Въпрос на вкус , иначе само адмирации. :supz:
Вярно е,не се връзват и не искат никаква поддръжка.А и бяха евтини.
tinalex - специалист
ssk написа:
Къщата е страхотна...поздравления!
Сега за басейна. Овалната форма е супер. Размерите са добри, макар че ако ти се плува можеше да е с метър-два по-дълъг. Но не ми допада тая комбинация от боядисани стени, подови плочи и дървен борд. Но така или иначе ти плащаш и правиш нещата така както на теб ще хареса. Успех!
Заради една бреза,иначе можеше да е по-дълъг с 1 метър.Гледам да спазвам отстояние от оградата,че мисля да го узаконя.Комбинацията е само идея за сега,ще обмисляме още поне 3 месеца.

Тема "Вила край Витиня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: