Всички въпроси за вилата.
filmatoplo - майстор
Скоро пробвах рецептата на запеканката -става супер .Сега братми започна да си прави каминка тоест барбекю под навеса .Изля от бетон плот на който остави квадратен отвор за скарата , под отвора ще монтира квадратна кутия за въглищата и пепелта -нещо като внедрено барбекю.Нагоре пак плот с фуния към комина -еска няма да прави -купешките градински и те нямат -дали ще пуши ще проверим след 10 дни. :wink:
niki_sap - специалист
Чудесно е! Имам само един въпрос - защо не облече целите стени отвън с камък - щеше да стане още по-красиво.
graf4e - напреднал
Благодаря tuninghuman! Керамидите са на Bramac!

Filmatoplo и аз скоро пробвах една рецепта за пърленки и стана невероятно, общо взето много глезотиики могат да се се направят на жар, само човек да има развита фантазия :)
Отвора за който говориш и аз имах същата идея, но в последствие се отказах, може би щеше да е по практично, но какво да се прави:)

niki_sap-реших да оставя малко място и за мазилка, надявам се да се получи добре.
filmatoplo - майстор
Ако става въпрос за тестяна пърленка , в нея се слага малко чесън става супер. :wink:
graf4e - напреднал
Здравейте колеги! След известно закъснение добавям новите промени, дано да ви харесат. :)

Прикачен файл

6.jpg
6.jpg (76.01 KиБ) Видяна 3782 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (92.38 KиБ) Видяна 3782 пъти

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (67.33 KиБ) Видяна 3782 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (65.67 KиБ) Видяна 3782 пъти
ArturDent - Почти Безобиден
Нещо изпълнението с улука ? Предполагам, че е временно ?
graf4e - напреднал
Здравейте, уважаеми съфорумници!
От доста време не съм влизал в прекрасното форумче за което нямам извинение :(
Исках да споделя малко продължение на проектчето ми.
Надявам се, да ви хареса!

Прикачен файл

3.jpg

Прикачен файл

2.jpg
ZEDYCUS - майстор
Страхотен дувар е станал! :partyman:

Тема "Моето първо проектче! :)))" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: